Vije-sti

Rotirajući rock cirkus Borben Dallas & His Filipino Cupids objavili su novi singl “Clueless Vampire”

Rotirajući rock cirkus Borben Dallas & His Filipino Cupids objavili su novi singl “Clueless Vampire”

Drugi singl zagrebačkog sastava Borben Dallas & His Filipino Cupids ugledao je svjetlo dana. Uz Borben Dallasa trenutnu postavu Filipino Cupidsa čine Anja Tkalec (###, Punčke), Leo Beslać (Nemeček, Krv u stolici) i Sven Stažić (Crni Goblini).

Pjesma je snimljena u Rattus Rattus studiju u Zagrebu pod produkcijskom palicom Borne Maksana koji je ujedno zaslužan za miks i mastering uz asistenciju Anje Tkalec. Kao i prvi singl, ovaj također obiluje gostima s domaće glazbene scene. Vito Marinović (Kurve) i Vid Hajsan (Two Faces of Gala) otpjevali su proganjajuće back vokale dok je za synth šišmiše zaslužan sveprisutni maestro Povraccio di Colteo koji je iste sam snimio u vlastitom studiju Tehnodrom Ozeblin.

„Spot za Clueless Vampire je vjerojatno prvi anime u povijesti države Hrvatske. Radi se o kratkoj animiranoj priči u kojoj se glavna glumica Kasumi suočava s neidentificiranom crnom tvorevinom za koju se na kraju ispostavi... Morat ćete ipak pogledati spot da saznate! U svakom slučaju, za režiju i animaciju je zaslužan vanzemaljski talent Gorana Nježića (###, Punčke), koji se ovaj put pod pseudonimom Digital Trash Cat iskušao u izradi nečega što ga oduvijek iznova intrigira, a to je anime“, izjavio je Borben Dallas.

Također, valja napomenuti da su za frišku naslovnicu singlice zaslužne Dina Milovčić i Franka Tretinjak iz dizajnerskog studija NJI3.

Pjesma “Clueless Vampire” u izdanju izdavačke kuće Lack of Records dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni