Specijal

PREMIJERA: Mr. Darwin Chill -

PREMIJERA: Mr. Darwin Chill - "Rain in the Desert"

S početkom nove godine, Dare Kaurič pod imenom Mr. Darwin Chill predstavlja novi glazbeni projekt, sasvim drugačiji od njegova dosadašnjeg rada u sklopu kojega je objavio i album “Night Flight (To Buenos Aires)”.

Do sada smo imali priliku čuti tri singla: “Pray” na kojoj gostuje vrhunska jazz, soul i blues glazbenica Maja Predatoria, „Tango Mama“ i „Not Given for Nothing“. Četvrti službeni singl je pjesma „Rain in the Desert“ za koju je sniman i video spot.

 

 

Pjesma je, kao i sve ostale na albumu, rad Dareta Kauriča, s time da je tekst za ovu pjesmu napisala Daretova sugrađanka Bereka. Emotivna pjesma u koji blješti Martina Majerle, obogaćena je s gitarama Dejana Dimeca aka Dean Dimme.

Autor i koautor glazbe i teksta svih pjesama na albumu je Dare, a producent albuma je Iztok Turk čije se ime veže uz mnogobrojne brojne vrhunske glazbene grupe poput Videosex te Laibach.

 

Za ovaj glazbeni projekt, Kaurič je oko sebe okupio profesionalce i velike glazbenike koje veže ista ljubav prema muzici: Širok raspon glazbenih žanrova za mene je uvijek bio beskrajno polje inspiracije za nove glazbene priče koje toliko strastveno svakodnevno otkrivam i stvaram! – izjavio je Dare.

 

Cijeli album „Night Fly (To Buenos Aires)“, slušajte na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/88553242

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni