Vije-sti

Rolin Humes u splitskom GKM

Rolin Humes u splitskom GKM

Rolin Humes, jedno od najznačajnijih glazbenih osvježenja posljednjih godina, ne samo na hrvatskom nego i regionalnom tržištu, u povodu pet godina postojanja banda, održat će svoj najljepši splitski koncert do sada.

Koncert u povodu pet godina djelovanja Rolin Humesa, održat će se u Gradskom kazalištu mladih u subotu, 14. svibnja 2016., Trg Republike 1/I Split od 21:00 sati.

Rolin Humes, pop, rock, blues kvartet nastao 2011. godine, iza sebe ima popriličan niz nastupa, ali i nagrada na glazbenim festivalima i natjecanjima diljem svijeta, te danas s pravom slovi za jedan od najboljih hrvatskih glazbenih izvoznih proizvoda mlađe generacije.

Do sada su objavili dva albuma, a potonji pod nazivom "Rolin Humes presents Rolin Blues", po izboru Večernjeg lista našao se na godišnjoj listi top 5 najboljih alternativnih albuma u Hrvatskoj.

Ovaj kvartet u svom je petogodišnjem bogatom glazbenom radu zabilježio brojne nastupe po europskim državama poput Njemačke, Slovačke, Rumunjske, Srbije, Austrije .., a posebno treba istaknuti američku turneju i nastup na International Blues Challengeu u Memphisu.

Rolin Humes predstavljaju izuzetnu glazbenu live atrakciju, u izvedbi pjesama iz bogatog vlastitog repertoara isključivo na engleskom jeziku, a u što će se uvjeriti svi gosti splitskog koncerta u subotu, 14. svibnja, u Gradskom kazalištu mladih.

Cijena ulaznice za koncert stoji 30 kuna i moći će se kupiti u pretprodaji u Caffe baru Circus (Jardanska 1) i na ulazu u GKM  na dan koncerta.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni