Vije-sti

Rivers Run Dry, Strafplanet, Arsta, Namet @ AKC Attack

Rivers Run Dry, Strafplanet, Arsta, Namet @ AKC Attack

U nedjelju, 6.12., prostorom Attacka oriti će se mračni tonovi punka i metala, a nastupiti će Rivers Run Dry iz Budimpešte, Strafplanet iz Graza te domaći bendovi Arsta i Namet.

Rivers Run Dry. petorka je koja nam stiže iz Budimpešte. Na sceni su od 2008. godine i iza sebe imaju jedan EP i tri split izdanja, kao i velik broj odrađenih koncerata diljem Europe. Njihova glazba može se okarakterizirati kao d-beat / neocrust s nešto mračnijim prizvukom. Svakako će se svidjeti fanovima bendova kao što su Tragedy, Ekkaia, Ictus i From Ashes Rise.

Strafplanet, power-violence / hc-punk četvorka iz Graza koju karakteriziraju kratke i brze stvari, energičan ženski vokal i povremeni blastbeatovi sastavljena je od iskusne ekipe iz bendova kao što su Catholic Guilt, Boredom i Plague Mass. Postoje nešto više od dvije godine a u Zagrebu će nam predstaviti svježi materijal s novog 7'' izdanja izdanog u kolovozu.

Mladi karlovački black metal / crust ansambl Arsta već su se dokazali kao podrška njemcima Red Apollo u srpnju, a ovog se puta u Attack vraćaju s novim demom još prljavijeg, crnijeg i ogorčenijeg zvuka.

Namet je svježi zagrebački bend iz mračnih kutaka Klaonice sastavljen od članova bendova Abergaz, Šutnja, Benefit itd. Može ih se opisati kao moderniji d-beat/crust, no nisu im strani ni utjecaji black metala i švedskog melodeatha.

Minimalna donacija na ulazu u klub 25kn

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni