Vije-sti

Riječki tribute  Bowieu i Lemmyu

Riječki tribute Bowieu i Lemmyu

Udruga Ri Rock 05.03.2015. poziva na kraljevsku večer punu sjećanja, dobre glazbe, zabave i druženja generacija, a sve u spomen nedavno preminulim legendama rock glazbe Lemmy Kilmisteru i David Bowieu.

Večer ispunjena pozitivnim vibracijama započet će uz specijalni ceremonijalni događaj otkrivanja memorijalnih ploča u počast ikonama i začetnicima rock pokreta Lemmy Kilmisteru i David Bowieu. Memorijalne ploče dala je izraditi Udruga Ri Rock uz pomoć riječkih umjetnika Nike Pavlović i Tonka Vukonića, a iste će biti postavljene u OKC Palach za vječno sjećanje na izuzetno glazbeno umijeće, talent i doprinos alternativnoj glazbi. Nakon ceremonije i kratkog govora članova Udruge  Ri Rock i radio voditelja Roberta Jovanovića , uslijedit će zabavno koncertni  program. Tako će u prvoj prostoriji Palacha posjetitelji uživati u video projekciji spektakularnih živih nastupa i spotova  Davida Bowiea te se prisjetiti njegovih vječnih hitova i nezaboravnih trenutaka. U istom momentu u trećoj prostoriji Palacha održat će se koncert za sve fanove Lemmya. Koncertni program otvorit će speed metal bend Speedclaw iz Rijeke, a uzavrelu večer održavat će riječki glazbenici koji će zasvirati obrade Lemmyevog benda Motorhead.
Članovi bendova Krematorium, Mandrili, Lost Lucid, Big Rocking Daddys, Uma Thurman, GreeNmill, PleteRi, MBurns, Syleth, Školjke/ Disconation, Speedclaw pa čak i član srpskog benda Wolfram te mnogi drugi okupljeni pod imenom "Riječki Glazbenici Sviraju Motorhead" zabavit će sve posjetitelje i odati počast kralju žestoke i glasne glazbe obradama Motorheadovih hitova.  Za sam kraj koncerta vesela večer će zapravo tek započeti  uz odlični Motorhead tribute bend "Iron Fist".

 Po završetku koncerta Palach se pretvara u najluđi party do ranih jutarnjih sati.  
 Štovatelji  žestokih, brzih i nabrijanih nota zaputit će se u prvu prostoriju gdje ih Kralj Zla časti najbržom mogućom glazbom koja postoji uz nezaobilazne hitove Motorheada.  Ljubitelji lika i dijela David Bowiea, rasplesani Ziggy Stardusteri, zaputit će se u treću prostoriju i do jutra čagati uz glazbu nezamjenjivog  Bowiea i zvukova 70ih i 80ih na najluđem plesnom podiju u Rijeci. Za održavanje uzavrele plesne atmosfere biti će zadužen poznati riječki glazbenik Tibljaš (Majke).

TREĆA PROSTORIJA
21:00 -  Otkrivanje memorijalne ploče u počast Lemmyu uz govor članova Udruge Ri Rocka i Roberta Jovanovića
22:00 – 22:45 – SPEEDCLAW
23:00 – 00:00 – RIJEČKI GLAZBENICI SVIRAJU MOTORHEAD
00:15 – 01:25 – IRON FIST – Motorhead Tribute band
01:30 – 04:00 – Plesnjak i slušaonica hitova 70’s /80’s uz hitove David Bowiea by: Tibljaš

PRVA PROSTORIJA
21:30 - Otkrivanje memorijalne ploče u počast Bowieu uz govor članova Udruge Ri Rocka i Roberta Jovanovića
22:00 – 01:00 – Projekcija Live koncerta i videa David Bowiea + slušaonica
01:00 – 04:00 – Banganje do jutra uz najbržu žestoku glazbu by: Kralj Zla

SPECIJALNA  AKCIJA  PIĆA - LEMMY
Kako bi ostali podgrijani tijekom cijele večeri svi posjetitelji uživat će u posebno spuštenoj akciji  pića "Lemmy” po cijeni od 20kn. Naravno svi fanovi Motorheada znaju da se radi o piću Jack Cola koje je "službeno" prozvano "Lemmy” u počast pjevaču Motorheada.
Nagrade za fanove:
Prvih 20 posjetitelja očekuju posebne nagrade na ulazu u obliku bedža na Motorhead i Bowiea te pića dobrodošlice.
Ulaz za ovaj spektakularni događaj u počast velikanima iznosi samo 15kn, a novci će biti iskorišteni za izradu memorijalnih ploča te pokrivanje troškova organizacije.
Pridružite se najvećem partyu u gradu i pošaljite pozdrave dobrim notama do Davida i Lemmya da ih podsjetimo da nikad nećemo zaboraviti njihov izuzetni talent.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni