Vije-sti

"Repčuga" na novom Good Vibrationsu

Smoke Mardeljano, Geralt iz Rivije, 40industry, Tibor i Noki Nole dovode tvrdu "repčugu" u srijedu, 18. siječnja, u Vintage Industrial Bar na prvi Good Vibrations u 2017.! Nakon koncerta održat će se OPEN MIC, kao i slušaonica hrvatskog/srpskog rapa. Karte u pretprodaji po cijeni od 25 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu, Vintage Industrial Baru i Kavezu! Na dan koncerta cijena će biti 35 kuna.

Smoke Mardeljano
Danas jedan od najcijenjenijih underground izvođača u Srbiji i susjednim zemljama stiže premijerno u Vintage! Najavni singl "Ja repujem" za istoimeni predstojeći album u nešto više od dva mjeseca došao je do milijun pogleda, a u popularnom aktualnom dokumentarcu koji se također zove "Ja repujem" autora Stefana Veselinovića i redatelja Petra Petrovića, VICE Srbija upravo kroz lik i djelo Smoke Mardeljana uvodi gledatelja duboko u svijet srpskog hip hopa.


Geralt Iz Rivije
Kada ne krati čudovišta za glavu radi taj rap. Inspiraciju nalazi u sebi. Na ovom nastupu gostovat će mu Scriptor. S Flowdeepom, Tiborom i Žaegulj ZIM-om čini  nezgodnu četvorku Tvrdokor.

40industry
Apsolutna dominacija drito iz huda. Zaslužni: DJ BeroZmay, Bolest, Bendicod, Lobje, Pendrek, Šole Bog.

Tibor
Poznati je zagrebački "betler" zapažen po suradnji s Flowdeepom. Dio sjajne ekipe K.R.A.S.T. koja je prije nekoliko mjeseci demonstrirala izrazito tvrdu igru u Vintageu. Živi negdje oko Kvatrića.

DJ Noki Nole prije i nakon koncerta provest će vas kroz najtvrđe hitove hrvatskog i srpskog rapa, a na stageu će kao DJ nastupit i sa Smoke Mardeljanom.

Nakon koncertnog dijela održat će se  OPEN MIC za kojeg prijava više nema jer je previđeni kapacitet popunjen.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni