Vije-sti

Tibor iz Silentea na solo koncertu u Tvornici

Tibor iz Silentea na solo koncertu u Tvornici

Tibor Karamehmedović, autor, vokal i gitarist grupe Silente, dolazi u Mali pogon Tvornice kulture u subotu 8. lipnja 2024. na samostalan koncert.

Nakon što je u punom klubu Sax premijerno predstavio drugi album “Požalit se nekom”, Tibor je svoj samostalni materijal nastavio predstavljati po Hrvatskoj. Povratak u Zagreb događa se nakon gotovo pola godine i prilika je čuti uvid u Tiborov samostalni glazbeni rad.

U čak dva sata, koncert će predstaviti Tibora na akustičnoj gitari, a pridružit će mu se i Ivuša Gojan iz Silentea. Bit će to prilika čuti materijal s dva hvaljena solo albuma, kao i pokoju Silente pjesmu po želji. Za novi zagrebački koncert Tibor sprema dodatna iznenađenja, ali i merch na koji će se moći ostvariti popusti.

Osam pjesama ljubavne rock’n’roll tematike Tibor je uglazbio na albumu “Požalit se nekom”, a svaki singl pratio je i video spot. Najavljen je pjesmama “Požalit se nekom”, koja je bila uvrštena Top40 ljestvici najemitiranijih radijskih pjesama u Hrvatskoj, “Bonvivani”, koji je ušao u superfinale nagrade Milan Mladenović, kao i "Njene kose crne”, “Zaborav”, “Nesretnik” ili “Ljubav nije pancirka”. Aktualni album uvid je u Tiborov samostalni rad u koji je iskoračio uz prvijenac “I na kopnu i na moru”.

Tiborov samostalni koncert događa se u trenutku kada se s matičnim bendom Silente sprema za najveći koncert karijere na zagrebačkom stadionu Šalata 29. lipnja. Koncert u Tvornici kulture bit će i posebna prilika kupiti ulaznice za Šalatu po cijeni od 18 eura. 

Ulaznice su za Tiborov nastup u Tvornici su u pretprodaji po cijeni od 10 eura online na Entrio.hr i na svim njihovim prodajnim mjestima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni