Vije-sti

Record Store Day u Dirty Old Shopu

Record Store Day u Dirty Old Shopu

Stižu vinilna izdanja: Kurve, She Loves Pablo i FNC Diverzant

Dirty Old Shop i Dostava Zvuka pozivaju u subotu 13. travnja na veselo druženje povodom proslave Record Store Daya, globalnog trenda koji već više od 10 godina okuplja zaljubljenike u vinile i glazbu.

Jedan od omiljenih zagrebačkih glazbenih shopova godinama slovi za šarmantno utočište svima koji žele proširiti glazbene vidike, iskopati za sebe nešto drago i priželjkivano ili samo provesti ugodno vrijeme s prijateljima i istomišljenicima. Međunarodni dan prodavaonica ploča svake se godine u svijetu obilježava treće subote u travnju. Samo u Dirty Old Shopu tom će se prigodom moći nabaviti već ranije najavljena tri vinilna izdanja: prvijenac Kurve – „Kurve LP“ (Dostava Zvuka, Dirty Old Label), reizdanje prvijenca She Loves Pablo – „Mother Of All“ (Dostava Zvuka, Dirty Old Label) i FNC Diverzant – „Stanica Dugave“ (Dirty Old Label), dugoočekivani nasljednik debija nakon dugih 16 godina.

Osim spomenutih novih izdanja, ljubiteljima ploča bit će omogućeni i razni popusti o kojima se možete informirati na službenom Facebook eventu, a She Loves Pablo i Kurve pripremaju za prisutne i kraće live svirke.

Druženje u Tratinskoj 18 starta od 9h i trajat će do 15 h.

FB event: facebook.com/events/412053219369267/

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni