Vije-sti

Rasprodane dnevne ulaznice za drugi dan INmusic festivala

Rasprodane dnevne ulaznice za drugi dan INmusic festivala

Drugi festivalski dan 12. INmusica ugostiti će impresivnu listu glazbenika – Kings of Leon, Alt-J, Repetitor, The Strange, Kel-Assouf, Public Service Broadcasting, Gatuzo, Them Moose Rush i mnoge druge. Sva ova sjajna strana i domaća glazbena imena koja će nastupiti u istom festivalskom danu izazvala su izniman interes publike te rasprodala dnevne ulaznice za drugi dan festivala.

U prodaju će uskoro biti pušten i posljednji kontingent festivalskih ulaznica, a sukladno iznimno dobroj prodaji ulaznica, ove godine očekuje se kako bi festival mogao biti potpuno rasprodan i to sva tri festivalska dana. Već sada se može zaključiti kako će ovogodišnje izdanje INmusic festivala oboriti dosadašnje rekorde posjećenosti te zasigurno još jednom ostvariti izvrsne turističke rezultate. Prema podacima Booking.com u datumima održavanja INmusic festivala već sada je rezervirano oko 63 % raspoloživih smještajnih jedinica u Zagrebu u hotelima, hostelima i privatnom smještaju.  Uz redovnu ponudu smještaja u Zagrebu, INmusic festival organizira i sedmodnevni kamp za koji je trenutno rezervirano preko 90% kapaciteta. Trenutno se procjenjuje da će zahvaljujući INmusic festivalu u Zagrebu biti ostvareno više od 72,000 noćenja uz prosječnu dnevnu potrošnju od najmanje 100 eura po osobi što je ukupno oko 7.2 milijuna eura koje će se sliti u državni i gradski proračun.

Ovim putem organizatori pozivaju sve zainteresirane da požure po svoje trodnevne festivalske ulaznice koje su po cijeni od 499 kn dostupne u više od stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske, u Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) te  putem službenog festivalskog webshopa. Preostale jednodnevne ulaznice po cijeni od 350 kuna za 19. i 21. lipnja te sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kn mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa.

Studenti i đaci samo u Dirty Old Shopu u Zagrebu do subote 27.5. u 14h mogu ostvariti popust od 50kn pri kupnji festivalske ulaznice.

Organizatori također upozoravaju na mogućnost pojave lažnih ulaznica te savjetuju da se ulaznice za INmusic festival #12 kupuju isključivo na navedenim službenim prodajnim mjestima budući da će se samo s važećim ulaznicama moći ući na festival.

INmusic festival #12 održati će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje, a uveličati će ga neka od najatraktivnijih glazbenih imena današnjice; Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Orchestra Baobab, Booka Shade, Danko Jones, Public Service Broadcasting, i mnogi drugi.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni