Vije-sti

Rasprodana je gotovo polovica ulaznica za koncert Beth Hart

Rasprodana je gotovo polovica ulaznica za koncert Beth Hart

Rasprodana je gotovo polovica ulaznica za koncert Beth Hart, 10.11.2017., u Boogaloo Clubu!

Iako je nastup jedne od najboljih blues/rock pjevačica današnjice, Beth Hart, zakazan za kraj godine, točnije 10.11.2017., već sada je rasprodano pola kapaciteta Boogaloo Cluba.

Na turneji u okviru koje će Beth Hart posjetiti i Zagreb, promovirat će svoj aktualni album, "Fire On The Floor", ali će publika imati prilike čuti i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata.

"Bit će svega toga, naravno. Prije nego što krenemo na turneju, bend zna zaista ogroman broj pjesama, tako da možemo svirati sve što nam se u tom trenutku svira. Ni jedan koncert nije isti, nikad nemamo jedinstvenu set listu za cijelu turneju" kaže Beth i obećava koncert koji će zadovoljiti i one koji je najviše vole u bluesy izdanju, ali i one koji su željni dobre i žestoke r’n’r svirke: "Napravit ćemo miks… Mislim da je dosadno kada je cijeli koncert ‘hard’ ili obrnuto, kada je sve lagano." – rekla je Beth Hart.

Ova karizmatična žena moćnog glasa i nevjerojatne energije nikog ne ostavlja ravnodušnim. Stoga nemojte čekati zadnji tren, nego nabavite svoju ulaznicu na vrijeme i prepustite se vokalnim čarima Beth Hart!

Ulaznice za koncert po cijeni od 200 kn u prodaji se nalaze se na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, kao i na www.ticketshop.hr.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni