Vije-sti

Queens of the Stone Age predstavljaju 'Negative Space', novi video u režiji Liama Lyncha

photo: Queens of the Stone Age, credit: Andreas Neumann

Queens of the Stone Age predstavljaju 'Negative Space', novi video u režiji Liama Lyncha

QOTSA se vraćaju s najnovijom audiovizualnom odisejom iz svog „In Times New Roman...“ opusa koji je osvojio vrhove međunarodnih glazbenih ljestvica – novi video za pjesmu 'Negative Space'.

Kao i prethodno predstavljene video uratke s albuma „In Times New Roman...“, 'Negative Space' je kreirao, režirao te se pojavljuje u glavnoj ulozi - Liam Lynch, koji kaže: "Prihvaćanje je usamljeno, neuredno i teško, pogotovo kada je to sve što je ostalo. Ovaj video se odvija između kraja i početka. To su očajne i izgubljene emocije poruke u boci koje su izbačene i puštene da lebde daleko. Nikakva kacija nije potrebna."

Nakon što je „In Times New Roman…“ postigao globalnu dominaciju — uključujući broj 1 u četiri zemlje, prva 3 mjesta u još šest i niz američkih broj 1 na ljestvicama prodaje albuma (Vinyl, Independent, Alternative, Digital, Rock i Hard Music) — Queens of the Stone Age sinoć (03.08.) su započeli opsežnu sjevernoameričku dionicu svoje turneje „The End Is Nero“ u amfiteatru Michigan Lottery u Detroitu na Freedom Hillu s posebnim gostima The Armed i Phantogram. Uz nekoliko koncerata koji su već rasprodani, Joshua Homme, Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, Michael Shuman i Jon Theodore nastavit će obilaziti svijet do kraja 2023., uključujući niz koncerata u UK-u koji počinju 14. studenog u Manchesteru, a već sljedeći dan nastavljaju u londonskom The O2.

Ulaznice su dostupne na https://qotsa.com/tour/, a sve novosti oko turneje možete pronaći na https://qotsa.com/news

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni