Vije-sti

Queen of Sabe predstavila novi singl

Queen of Sabe predstavila novi singl "Lica"

Jedna od najhvaljenijih pjevačica mlađe generacije, Queen of Sabe, objavila je posljednji singl "Lica" s hvaljenog albuma "Tragovi". Glazbu i tekst potpisuje sama, dok je aranžman napravljen u suradnji s Markom Mrakovčićem.

Queen of Sabe dobitnica je nagrade Music Pub za najbolju kantautoricu u 2015. godini, a album "Tragovi" našao se u izboru najboljih prošlogodišnjih ostvarenja većine glazbenih kritičara. Širu publiku oduševila je i obradom legendarne pjesme "Kuća za ptice" koja se našla na LP-u "Zimzeleno, a novo". Spot "Crni mjesec" bio je nominiran kao jedan od najboljih spotova na netom završenom Split Spot festivalu. Nominacija za nagradu Porin za najboljeg Novog izvođača godine, ali i u kategoriji snimke koju potpisuje Goran Martinac, kruna su prošlogodišnjeg rada Queen of Sabe. 

Za pjesmu "Lica" snimljen je i spot. '"vim spotom sam željela prikazati doživljaj nekog unutarnjeg nemira, tjeskobe, izgubljenosti i košmara koji ponekad mogu obuzeti svakog od nas'" komentirala je ideju spota Queen of Sabe. Spot je snimio Zlatimir Zalović, a montažu potpisuju Zlatimir i QOS. Za 2017. godinu Queen of Sabe već marljivo priprema nove singlove te radi na novom albumu. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni