Vije-sti

Lika Kolorado:

Lika Kolorado: "Kontura" premijerno u Zagrebu

Lika Kolorado premijerno u KSET-u u petak, 24. travnja predstavlja svoj drugi studijski album “Kontura” koji će biti objavljen 20. veljače u izdanju Classic Recordsa.

Dugo nismo svirali u Zagrebu. Imali smo akustične izlete, ali bina je bina. Vraćamo se u KSET gdje smo otvorili prvi album. Ako bude i upola dobar gig k’o tada, to bi bilo divno. Imamo gomilu novog materijala, imamo ful puno sreće i veselja da konačno sviramo nove stvari. Do tada će 'Kontura' već biti vani, ali veliku većinu nismo nikada odsvirali uživo pred publikom. Planiramo dofurati goste, dijeliti merch i probati ne zeznuti previše - kazao je frontmen Like Kolorado Filip Riđički.

Nakon prošlogodišnjeg singla “Gospođa”, Lika Kolorado nedavno je objavila novi singl i videospot “Spasoje” u kojem je glavna uloga, ona buntovne i snažne žene, pripala talentiranoj basistici benda Ani Jelić. “Spasoje”, uz sve brojnije fanove koji su prigrlili pjesmu, uspješno gradi svoj put i na radio stanicama regije.

Kad su prije nepune dvije godine nastupili u KSET-u s tek jednim objavljenim izdanjem premašili su sva očekivanja publike i medija. Danas, nešto stariji, iskusniji i s više koncertne kilometraže spremni su ponovno stati pred publiku u istom prostoru i pokazati što su to “kuhali” protekle dvije godine od prvijenca “Smiješ zaurlat” (2018., Aquarius Records/Classic Records).

Zagrebačku indie rock četvorku čine Filip Riđički (vokal), Ana Jelić (bas), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj), a ovom će prilikom nastojati opravdati stečeno povjerenje i reputaciju benda energičnih i zanimljivih live nastupa.

Ulaznice: u pretprodaji po cijeni od 35 kuna potraži u KSET-u (Unska 3), Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Aquarius Music Shopu (Varšavska 13) te online putem sustava Entrio.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 45 kuna. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni