Vije-sti

Prophets of Rage najavili prekid rada zbog ponovnog okupljanja RATM-a

Prophets of Rage najavili prekid rada zbog ponovnog okupljanja RATM-a

Nakon što je Rage Against The Machine najavio ponovno okupljanje, supergrupa Prophets of Rage najavila je kraj rada.

Okupili su se 2016. u sastavu Tom Morello, Brad Wilk i Tim Commerford iz RATM-a, Chuck D i DJ Lord iz Public Enemyja te B-Real iz Cypress Hilla te stvorili Prophets of Rage.

Autorski materijal objavili su na EP izdanju „The Party's Over“ te albumu „Prophets of Rage“, objavljenog 2017. Promovirali su ga po čitavom svijetu, ali i Zagrebu, gdje su održali nezaboravan nastup na Šalati.

B-Real je na službenom Instagramu objavio kako ponovno okupljanje RATM-a znači kraj Prophets Of Ragea: Odlično smo se zabavili i imamo predivne uspomene koje smo stekli za ovo kratko vrijeme. Biti na pozornici uz Chucka i Toma je fantastično. Bilo je dobro dok je trajalo i nadam se da smo ostavili dobar dojam i da je naša glazba bila inspirativna onima kojima je to trebalo. To nam je i bio cilj.

Na ovu objavu mu je pratitelj postavio direktno pitanje „Znači li to da POR više ne postoje?“, a B-Real je odgovorio „Da“.

Rage Against The Machine za sada su najavili nekoliko datuma velike povratničke turneje, a među njima je nastup na festivalu Coachella.