Vije-sti

Program Good Vibrations slavi 50. izdanje!

Program Good Vibrations slavi 50. izdanje!

[caption id="attachment_3033" align="aligncenter" width="547"]Šank?! (izvor: Facebook) Šank?! (izvor: Facebook)[/caption]

Nakon gotovo tromjesečne pauze, dobre vibracije vraćaju se 17. rujna u Vintage Industrial Bar! Treću sezonu, odnosno jubilarno 50. izdanje Good Vibrationsa otvorit će Šank?!, Fast Response i Me As Well.

Šank!? je street rock bend osnovan 2010. godine. Unatoč relativno kratkom postojanju, momci su do sada izdali tri odlično prihvaćena studijska albuma (Grad je naš, Priče noćnih tramvaja i Treća runda) i live DVD iz Tvornice Kulture. Posljednji album, Treća runda, predstavljen je na velikoj koncertnoj promociji u Velikom pogonu Tvornice Kulture, a hrvatsko izdanje Rolling Stonea proglasilo ga je jednim od 10 najboljih regionalnih albuma 2013. godini. Šank!? je do sada nastupao širom Hrvatske te u gotovo svim državama regije, a dijelio je stage i s nekim velikim stranim imenima poput Cock Sparrera, Dropkick Murphysa i Perkelea.

„3 sexy dudes and a drummer, playing melodic punk rock“ najkraći je opis Fast Response četvorke. Bend je nastao ne tako davno, no čine ga momci koji su na sceni već duže vrijeme kroz rad u bendovima kao što su Fraktura Mozga, Pičke Vrište i Ignor. Iza sebe imaju naširoko hvaljeni album Welcome To Corruptia izdan početkom godine, te EP Cuntspiracy, koji je prethodio navedenom full albumu.

Me As Well je punk rock/hardcore bend iz Karlovca koji djeluje još od 2006. godine, dok od 2010. svira u današnjoj četveročlanoj postavi. Iza sebe imaju EP No Progress, a ovog ljeta su nastupili na festivalu Punk Rock Holiday, na kojem su imali priliku zasvirati s poznatim svjetskim bendovima poput NOFX, Ignite, Sick Of It All i Reel Big Fish. Nakon bendova, za Vintageov DJ pult se nakon ljetne pauze vraća standardni DJ Kneža koji će za ovu priliku pripremiti najveće strane i domaće punk rock hitove.

 
Karte u pretprodaji po cijeni od 30 kn se mogu kupiti u Vintage Industrial Baru (Savska cesta 160) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Na ulazu na dan cijena ulaznice je 40 kuna. Radno vrijeme Vintage Industrial Bara: Utorak - Četvrtak: 10:00 prijepodne - 2:00 ujutro Petak - Subota: 10:00 prijepodne - 5:00 ujutro Nedjelja: 10:00 prijepodne - 1:00 ujutro Radno vrijeme Dirty Old Shopa: Ponedjeljak – Petak: 9:00 – 20:00 Subota: 9:00 – 14:00

 
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni