Vije-sti

PREMIJERA:  Tomislav Užarević ft. Marin Jurić Čivro -

PREMIJERA: Tomislav Užarević ft. Marin Jurić Čivro - "List papira"

Na svom četvrtom službenom singlu pod nazivom „List papira“, Tomislav Užarević ugostio je prijatelja Marina Jurića – Čivru.

Marin i Tomislav upoznali su se prije pet godina kada su sudjelovali i glazbenoj emisiji „The Voice“. Nastupali su zajedno diljem Hrvatske, a zajedno su napisali i pjesmu „Vjetar“ s kojom je 2018. godine Marin nastupio na Zagrebačkom festivalu.

Autor glazbe i tekst je Tomislav Užarević, a za aranžman i produkciju se i ovaj put pobrinuo Marko Matijević Sekul koji je ujedno producirao i Tomislavov singl „Zvijeri“. Za spot se pobrinuo Krešo Šarić koji je, s obzirom na trenutno stanje karantene i izolacije, odradio izvrstan posao u ulozi redatelja, scenarista i producenta.

Zbog policijske blokade, na lokaciju snimanja spota, morali smo doći biciklima. Lokacija se nalazi 12-ak kilometara od Zagreba. Radi se o maloj šumi u kojoj su se nekada davno održavali partiji, a šumarak je pun starih natpisa i rekvizita. O samoj pjesmi bih još samo dodao da je specifična po tome što je napisana u Aoristu što samo govori o ljepoti i šarolikom mogućnostima hrvatskog jezika, a pjesma govori o svima nama koji imamo svoj "bucket list". – rekao je Tomislav.

 

 

Marin Jurić – Čivro, ove je godine na Dori 2020. premijerno predstavio aktualni singl „Naivno“, a o suradnji s Užarevićem izjavio je sljedeće: Evo nas opet, ali ovoga puta ja gostujem Tomislavu u pjesmi. Upoznao sam ga s Markom Matijević Sekulom pri našem prvom duetu u pjesmi "Vjetar" i svi smo se opet podružili i ovom prilikom. Ja sam jako zadovoljan, radilo se o textu, samoj pjesmi ili produkciji. Svaka čast dečkima i nadam se da će se i publici svidjeti!

Pjesmu „List papira“ slušajte i na streaming servisima:
https://backl.ink/140654154

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni