Vije-sti

Pregršt glazbenih iznenađenja na memorijalnom koncertu za Tunu

Pregršt glazbenih iznenađenja na memorijalnom koncertu za Tunu

Prošlo je deset godina od prerane smrti Antuna Krajinovića - Tune (1978. – 2019.), pjevača, gitarista i glavnog autora zagrebačkog punk benda Mikrofonija.

U čast ove legende domaće underground scene, njegovi prijatelji i ove godine organiziraju 11. po redu memorijalni koncert koji će se održati u Tvornici Kulture u petak, 4.10.2019., s početkom u 20 sati. Nastupit će sljedeći bendovi:
 

Mašinko
Bend koji nije odradio koncert u Zagrebu više od godinu dana jer im je pjevač bio u Kini. Dečki su ponovno u punom sastavu, rade na novom albumu, a u Tvornicu dolaze odsvirati presjek najvećih hitova.


Deafness By Noise
Legendarni HC Samoborci koji praše scenom još od ‘91.

 

Savršeni Marginalci

Hladno Pivo alter ego official tribute koji svira prva tri albuma. Ako je objašnjenje prekomplicirano, evo nešto jednostavnijeg opisa: Hladno Pivo posebno za ovu prigodu svira stare!


Šank!?
Zagrebački street punk rock koji ne treba posebne opise.

Stare Pizde
Kud Idijoti tribute sastavljen posebno za ovu prigodu od ekipe koja je već godinama dio punk scene. Pripremili su nam 30-ak minuta sjećanja na Tustu i legendarne Idijote.Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 60 kn, dok na dan koncerta cijena iznosi 80 kn.

Službena prodajna mjesta:
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavića 13, Zagreb

Entrio.hr

 

Organizator je yem.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni