Vije-sti

Outlook festival prebacuje termin održavanja na kraj ljeta

Outlook festival prebacuje termin održavanja na kraj ljeta

"Shrvani smo što smo primorani objaviti kako se festival u srpnju ipak neće dogoditi. Učinili smo sve što je u našoj moći kako bi se festival mogao održati u najavljenom terminu, međutim Hrvatska i dalje ostaje na Amber listi britanske vlade, što uzrokuje niz komplikacija u vezi putovanja, i naših mogućnosti da realiziramo festival na razini kvalitete na kakvu smo navikli, i zbog čega ga toliko volimo." - poručuju organizatori festivala čije priopćenje za javnost u nastavku prenosimo u cijelosti.

Hrvatska je dala zeleno svjetlo za veća događanja na kraju ovog ljeta, dok je britanska vlada ovog tjedna najavila planove kojima će cijepljenima omogućiti putovanja bez restrikcija, čak i ukoliko se odnose na putovanja u rizične destinacije. Sigurnost naših gostiju, osoblja, izvođača i lokalnog stanovništva nam je od najveće važnosti, i pomicanjem datuma održavanja na rujan, možemo garantirati sigurnije događanje. To nam ujedno daje dozu pouzdanja da ćemo se napokon imati priliku okupiti bez obzira na sve!

Postoji velika potražnja za ulaznicama za ovogodišnje izdanje. Sve ulaznice se automatski prebacuju na nove datume. Ukoliko ste jedan od vlasnika ulaznica koji ne mogu prisustvovati festivalu u vrijeme novoobjavljenih datuma, ili imate neko pitanje, ili zahtjev - molimo malo strpljenja, uskoro slijede upute za vas. Ulaznice za koje se zatraži povrat će nakon toga biti ponuđene onima koji su na listi čekanja.

Ukoliko imate nekih pitanja, možete nam se obratiti na info@outlookfestival.com. Molimo imajte u vidu da naš tim nije prevelik, i da ćemo na sve upite odgovoriti čim je prije moguće.

Čekamo duže nego ikad, i spremni smo na napraviti najbolje festivalsko izdanje do sada! Boat partyji, after partyji, raspored po pozornicama, i još mnogo toga, tek slijedi!

 

Povrati ulaznica:

Datumi održavanja Outlook festivala pomaknuti su od 9. do 13. rujna. S ovim potezom poprilično smo sigurni da ćemo ipak moći održati festival ovog ljeta. Detalji u vezi rasporeda nastupa izvođača, koncerta otvorenja, boat partya i after partya slijede uskoro!

Sve ulaznice se automatski prebacuju na nove datume. Razumijemo da neki od vas možda nisu u mogućnosti posjetiti festival u novom terminu. Ako ste jedni od takvih i novi termin vam ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 29. kolovoza 2021. godine. Ako pak želite prebaciti svoje ulaznice na 2022., molimo da kontaktirate naš tim via info@outlookfestival.com.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni