Vije-sti

Let3 i TBF predstavili spot za

Let3 i TBF predstavili spot za "Izgubljeni"

Jedan od najvećih hrvatskih rock singlova svih vremena „Izgubljeni“ Leta 3, nedavno je doživio potpuni glazbeni preobražaj u verziji u kojoj su se legendarnim riječkim rockerima pridružili ništa manje legendarni TBF, a sve je zaokruženo zvukovima Meksika u izvedbi maricahi benda El Combo.

Ova zanimljiva glazbena suradnja koja je javnosti predstavljena na ovogodišnjem izdanju  Antivalentinova, dobila je i svoje video izdanje. Video spot je sniman upravo na Antivalentinovu 3 u prepunom Domu sportova i vjerno preslikava euforiju ovog velikog glazbenog spektakla. 

Tko su Izgubljeni? Oni su, kako kažu glazbenici, nazivnik za sve one koji se ne osjećaju kao dio današnje društvene svakodnevice već razmišljaju o nekim boljim svjetovima i pokušavaju ih stvarati baveći se umjetnošću.

 

 

Jako sam zadovoljan suradnjom, bila je to prirodna, spontana, inspirativna suradnja. U glazbenom i kulturološkom smislu nam je Let 3 pojam izvrsnosti i kreativnosti. Osjećam kao da dijelimo puno toga zajedničkog, mi svi želimo živjeti u boljem svijetu, tako se nalaze „Izgubljeni“, tako smo se mi našli. - kaže Saša Antić iz TBF-a.

Novom glazbenom suradnjom je  jako je zadovoljan i glavni autor pjesme - Zoran Prodanović Prlja: To je to, nezaboravno, neprocijenjivo iskustvo i doživljaj. Obraditi ovu pjesmu u ovom dream teamu energije, emocije, duha i suverenosti vladanja umijećem baratanja instrumentima, glasovima, pozornicom je jednostavno čudo! Baza je Let 3 rock mašina, a na to se savršeno nadovezuju El Combo sa svojim mentalitetom i izvedbom, a onda preko te torte ulete TBF, onakvi kakvi jesu i bit će, subverzivne kreativne splitske pantigane! Naravno, ne smijemo izostaviti i dupkom punu dvoranu i našu vjernu publiku koja se svojim angažmanom savršeno uklopila u ovu glazbenoscensku, energetsku dizalicu!'

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni