Vije-sti

Pred početak moćnog trećeg izdanja stigli Viber stickeri Sea Stara

Pred početak moćnog trećeg izdanja stigli Viber stickeri Sea Stara

Nekoliko dana prije početka moćnog trećeg izdanja festivala stigli su Viber stikeri Sea Stara. Preko milijardu Viber korisnika iz svih djelova svijeta od danas mogu razmjenjivati potpuno novi set „naljepnica“ posvećenih umaškom festivalu, njegovim headlinerima i predivnoj Istri.

EXIT Team je ovim potezom učinio još jedan značajan korak u smjeru jake turističke promocije Istre, Umaga i Sea Star festivala jer su stikeri, osim hrvatske, dostupni i u engleskoj verziji širom planete, s posebno intenzivnom promocijom od strane Vibera u Italiji, Njemačkoj, Francuskoj, Nizozemskoj, Austriji i zemljama jugoistočne Europe. Ako je suditi prema dosadašnjem uspjehu EXITovih stikera koje je preuzelo 3,5 milijuna korisnika iz čak 174 države te ih poslalo preko 42 milijuna puta i umaški Sea Star može očekivati ogromne brojke i doslovce planetarnu pokrivenost.

„Fantastična je vijest da će Sea Star dobiti svoje Viber stickere i time još jače predstaviti Umaški festival i regiju svijetu, ali i pomoći da se mladi ljudi, naša ciljana skupina lakše poveže i pritom sjajno zabavi. Među stikerima su i oni koji promoviraju Umag i Istru i ovo je odličan podstrek pred početak nove turističke sezone koja kao i prethodne 2 godine na sjajan način započinje Sea Star festivalom.“ – izjavio je Milovan Popović, direktor Turističke zajednice grada Umaga.

Neodoljive ilustracije, idealne za svakodnevnu ljetnu interakciju, predstavljene su u obliku 30 stickera u domaćoj verziji i 26 u engleskoj, a zasigurno će biti omiljene među Viber korisnicima. Morske zvijezde, školjke, tirkizna boja i druge naljepnice koje idealno oslikavaju mediteranski duh i nadaleko poznatu atmosferu i gostoprimstvo Istre predstavljeni su sada Viber korisnicima u kombinaciji s glazbenim stickerima koji evociraju hitove Wu-Tang Clana, Hladnog Piva i Vojka V koji stižu na najmoćnije Sea Star izdanje do sada!

Svi koji preuzmu Sea Star naljepnice postaju dio Sea Star zajednice, jedinstvenog sabirnog centra svih informacija o predstojećem festivalu. Ova zajednica već okuplja ljubitelje glazbe iz Umaga i cijele regije, pružajući im najnovije vijesti, intervjue, zanimljive ankete i još puno ekskluzivnog sadržaja.

 "Lansiranjem premijernog seta Sea Star naljepnica, još jednom potvrđujemo dugoročnu suradnju s EXIT festivalom, ujedinjujući tisuće ljudi koje spaja ista strast. Izuzetan timski rad i zajednički ciljevi do kojih smo došli inspirirali su posvećenu festivalsku zajednicu, koja svakodnevno komunicira jezikom svojih omiljenih ljetnih događaja, s ciljem da se dobro zabavi i emitira glazbene vibracije“ - izjavila je Daniela Ivanova, direktorica za poslovni razvoj kompanije Viber za Centralnu i Istočnu Europu.

Za festivalski vikend u Umagu se očekuje obilje sunca, dok u prekrasnu umašku lagunu Stella Maris 24. i 25. svibnja dolaze najveća hip hop grupa u povijesti Wu-Tang Clan, vodeći elektronski izvođači današnjice Sven Vath i Nina Kraviz, britanska trap-jazz senzacija IAMDDB, globalni hitmaker Mahmut Orhan, techno zvijezde nove generacije Ilario Alicante i Enrico Sangiuliani, vrh regionalne glazbene scene koju predvode Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Vojko V, Krankšvester, Marko Nastić, Petar Dundov, Fox, High5, Nola i mnogi drugi. Sve informacije o festivalu Sea Star dostupne su putem službene stranice www.seastarfestival.com.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni