Vije-sti

Požurite po povoljnije ulaznice za Toto

Požurite po povoljnije ulaznice za Toto

Američka rock grupa Toto objavit će kompilaciju najvećih hitova pod nazivom “40 Trips Around The Sun” ususret istoimenoj velikoj svjetskoj turneji u sklopu koje dolaze u zagrebački Dom sportova u petak, 9. ožujka 2018. godine.

Jedan od najvećih i najcjenjenijih sastava u povijesti dolaze na premijerni nastup u Hrvatskoj, a povoljnije ulaznice dostupne su samo do nedjelje, 19. studenog.

Nova kompilacija izlazi 9. veljače 2018., a album od 17 pjesama sadržavat će i tri do sada neobjavljene - “Spanish Sea” “Alone” i “Struck By Lightning”, kao i remasterirane klasike koji su obilježili rad benda. Upravo kopajući po arhivima bend je naišao na pjesmu koju će objaviti kao “Spanish Sea”, za koju Steve Lukather kaže: “Ovu stvar nismo uvrstili na “Isolation”, pa smo ju morali ponovo napisati, a zahvaljujući modernoj tehnologiji mogli smo je zasvirati sa samima sobom od 20 godina, ali i s našom dragom braćom Jeffom i Mikeom Porcarom, što nas je podsjetilo koliko je pjesma bila dobra. To znači da je ovo sjajni Toto klasik, čak i s mojom originalnom solažom, te zvuči kao da je napravljen prije 2 tjedna, a ne prije 30 godina.” Za sve koji unaprijed naruče album, uz njega dolazi i nova pjesma “Alone”, koju je bend napisao kao posvetu životu koji su do sada proživjeli.

 

TOTO – “40 TRIPS AROUND THE SUN” TRACK LISTING

Alone

Spanish Sea

I'll Supply The Love

I'll Be Over You

Stranger In Town

99

Struck By Lightning

Pamela

Afraid Of Love

I Won't Hold You Back

Jake To The Bone

Stop Loving You

Lea

Hold The Line

George Porgy

Rosanna

Africa

Steve Lukather, David Paich, Steve Porcaro i Joseph Williams kreću u veljači iduće godine na europsku turneju naziva «40 Trips Around The Sun Tour” kojom će obilježiti četiri desetljeća benda. U Domu sportova odsvirat će samostalan koncert, bez predgrupe, koji u više od 2 sata programa obuhvaća kompletnu karijeru benda, najviše upamćenu po megahitovima “Africa”, “Hold The Line” i “Rosanna”.

Rijetko koji glazbenici su, samostalno ili kao bend, imali toliko utjecaja na pop kulturu, te dalje ostaju jedan od najprodavanijih izvođača. Izuzetno cijenjeni glazbenici, članovi Tota su, kao dio svog matičnog benda te samostalni i session glazbenici, sudjelovali u stvaranju više od 5000 albuma koji su se prodali u preko 500 milijuna primjeraka i “uhvatili” 200 nominacija za Grammy. Samo Steve Lukather je, primjerice, svirao na više od 1500 izdanja, od kojih je vjerojatno najznamenitiji gitarski solo na pjesmi “Beat It” Michaela Jacksona.

U Hrvatsku i Zagreb grupa Toto stiže po prvi put na koncert koji će glazbeno obilježiti prvi dio 2018. godine.

 

Ulaznice

Povoljnije ulaznice po cijeni od 200 kn u prodaji su samo do nedjelje, 19. studenog. Od 20. studenog do 8. ožujka za ulaz će trebati izdvojiti 230 kn, a na sam dan koncerta 260 kn. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

U prodaji je i limitirani broj VIP paketa koji se prodaju isključivo preko bandove službene web stranice gdje su i detaljne informacije o navedenim ulaznicama.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni