Vije-sti

Povratak repera Ikca uz podršku čuvene glumice

Povratak repera Ikca uz podršku čuvene glumice

Na YouTube kanalu produkcijske kuće Bassivity premijerno su predstavljeni pesma i spot "Svečane bele košulje (pamtimo vremena)", u izvođenje repere Ivana Jovića Ikca. Pesma je nastala kao omaž na čuveni muzički hit iz filma "Crni bombarder", zbog čega u projektu učestvuje i glumačka zvezda Anica Dobra.

Spoj stare škole repa i kultnog rock hita izazvao, tijekom vikenda je privukao veliku pažnju publike na YouTubeu i na svim društvenim mrežama. Emotivni naboj koji nosi pjesma, dodatno je podvukla činjenica da je ovo povratnički singl čuvenog Ikca, koji je napravio diskografsku pauzu dugu čak deset godina. Član čuvenog rep dvojca V.I.P., na scenu se vratio s pjesmom "Svečane bele košulje (pamtimo vremena)", jer je kako kaže osjetio da ima snažnu poruku koju želi poslati publici.

"Svečane bele košulje" za mene su asocijacija na rock vrijeme, koje je poslije toliko godina postalo ideal. One su personifikacija kvaliteta, bunta protiv šunda i površnosti. "Svečane bele košulje" su i ulica i škola, objašnjenje kako se nosi dobro kućni odgoj, ali i kako je to biti mangup, biti svoj, biti drugačiji - kaže Ikac.

Priča o pjesmi "Svečane bele košulje" ne ide bez glumačke dive Anice Dobre, pa je zvijezda domaćeg glumišta na autentičan način sudjelovala u cijelom projektu.

- Anicu je kontaktirala produkcijska ekipa koja je radila na spotu. Nakon toga, ona i ja smo razgovorali, dopao joj se projekt i rekla mi je da će uraditi sve što je potrebno, jer joj se jako dopala pjesma i sve što ona simbolizira. Susret s njom je susret s čovjekom koji zna što zeli. Anica je legenda, ona je to vrijeme, simbol poruke koju smo hteli poslati - kaže poznati reper.

"Svečane bele košulje (pamtimo vremena)" samo su uvod u još nove glazbe koja u narednom periodu stiže od Ikca, najavljuju iz produkcijske kuće Bassivity.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni