Vije-sti

The National objavili novu pjesmu

The National objavili novu pjesmu

“You Had Your Soul With You” najavni je singl nadolazećeg albuma “I Am Easy To Find”.

Nakon što su prošlog tjedna brojne obožavatelje The National razveselili viješću o skorašnjoj objavi novog albuma, danas je stigao i prvi singl “You Had Your Soul With You”. Na pjesmi gostuje Gail Ann Dorsey, dugogodišnja suradnica Davida Bowieja, a na ostatku albuma pojavljuju se i Lisa Hannigan, Sharon Van Etten, Mina Tindle i Kate Stables. O ovom brojnom ženskom društvu na albumu vokal benda Matt Berninger je izjavio:

Da, na ovom albumu se zaista pojavljuje mnogo ženskih vokala, ali ideja iza toga nije bila: ‘Oh, idemo uključiti više ženskih vokala!’, ideja je bila: ‘Idemo sastaviti tkanje ljudskih identiteta’. Bilo bi dobro da smo uključili još muških vokala, ali moj ego to nije dopustio.”

Nasljednik albuma “Sleep Well Beast” iz 2017. godine bit će objavljen 17. svibnja. Novi singl prati i trailer za kratki film “I Am Easy To Find”, inspiriran glazbom The Nationala. Film je režirao Mike Mills koji je i producent novog albuma, a naslovnu ulogu odigrala je slavna oskarovka Alicia Vikander.

Mirta Klarić
Mirta Klarić

Urednica odjela razvoja, produkcije i realizacije zabavnog sadrzaja