Vije-sti

Potvrđena dva nastupa Dua Lipe u Puli

Potvrđena dva nastupa Dua Lipe u Puli

Nakon što se prije par dana šuškalo kako bi pop diva mogla nastupiti u Puli ovoga ljeta, iz izvora se doznaje kako će se to sigurno i dogoditi.

Istarski.hr prenio je vijest i o možebitnom nastupu, a sada tvrde kako su od svojih izvora dobili i potvrdu kako će se koncert sigurno održati, i to dva dana, 8. i 9. lipnja. 

Uz već prije najavljene Avril Lavigne, Simple Minds i Lenny Kravitza, Dua Lipa će snažno dopuniti koncertnu scenu Arene, a također se šuška i o koncertu Måneskina.

Sumnjamo da o veličini ove pop dive treba puno pričati. Vlasnica je megahitova "Levitating", "Don't Start Now", "Dance the night Away" i brojnih drugih, a dobitnica je i brojnih nagrada, između ostaloga i 3 nagrade Grammy.

Trenutno priprema novi album, a prije dva mjeseca objavila je najnoviju pjesmu "Houdini", nastalu u suradnji s Kevinom Parkerom iz grupe Tame Impala, koja je isto prošle godine nastupila u pulskoj Areni.

Informacija o ulaznicama, kao i službene najave organizatora još nema, ali ako je ovo istina, vjerujemo kako bi već sutra trebala doći i službena potvrda.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni