Vije-sti

Poslušajte S3ngs i

Poslušajte S3ngs i "Samo Solarno"

Nakon pjesme "Da li će te čekati", zagrebački rock bend S3ngs predstavlja svoj novi singl "Samo solarno" u svojem već prepoznatljivom indie-pop-rock stilu, no ipak s dodatkom syntheva koji su novitet u njihovoj glazbi.

"Samo solarno je song koji opisuje klasični život jednog mladića u borbi s lošim poslovima, hijerarhijama, birokracijama, mediokritetima te geografskim širinama na kojima obitava. To nije socijalna tematika već životna anegdota, crtica, univerzalna gradska spika." – poručuju iz benda.

Kao i uvijek, S3ngsi iznenađuju novim singlom koji opet iskače iz njihovih vlastitih okvira, te najavljuju još veće pomake svakom sljedećom pjesmom. Ovaj izrazito ritmični singl s refrenom koji dugo ostaje u ušima snimio je Franjo Heršak u studiju Runaways u Zaprešiću, dok je miks radio Srđan Sekulović Skansi, a masterirao Smokva. Zanimljivi videospot djelo je Roberta Mužara, Runaways Productions.

S3ngsi uskoro slave veliku obljetnicu, deset godina na sceni, čijim će povodom biti objavljen i novi album do kraja godine.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni