Vije-sti

Pogledajte video spot: Detour -

Pogledajte video spot: Detour - "Zaljubila sam se"

Za singl "Zaljubila sam se", koji najavljuje priču prvog Detourovog akustičnog albuma, objavljen je i spot u režiji Luke Nižetića koji je već imao prilike surađivati i na njihovom ranijem singlu, "Ujutro".

O samom snimanju Luka je istaknuo: ""Zaljubila sam se" je jednostavno pjesma koja u tebi budi osjećaj sreće, plesnog je ritma, nekako odiše proljetnim ugođajem i dok je slušaš pruža ti potrebnu dozu optimizma. Stoga mi je i bila ideja napraviti video broj gdje se vokalistica Gina susreće s raznim situacijama u kojima svojim osmijehom ili dodirom "širi ljubav i sreću", dok su se ostali članovi grupe pokazali kao odlični glumci . Nadam se da smo video pričom uspjeli još više naglasiti ugođa, te samu poantu pjesme."

Grupu Detour već idućeg tjedna, 07.04., čeka koncert u Vintage Industrial Baru. Poznato je da se Zagreb i Detour vole javno, a idućeg će četvrtka Vintage ispuniti zvuci starih i novih hitova poput "Snijega", "Plešem sama", "Daleko", "Mjesec", "Srce veliko", "Ljeto počinje", "Tvoje lice se promijenilo"... Ovo je idealna prilika da se službeno predstavi nova vokalistica Gina Victoria Damjanović te premijerno uživo izvede novi singl "Zaljubila sam se".

Cijene ulaznica: pretprodaja 50 kn u Dirty Old Shop-u (Tratinska 18, Zagreb), a 65 kn na dan koncerta na blagajni Vintagea. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni