Vije-sti

ATTACK! predstavlja: Implore, Aligrindtor, Kut Lajavog Psa

ATTACK! predstavlja: Implore, Aligrindtor, Kut Lajavog Psa

ATTACK! prestavlja nesvakidašnje bendove koji često biraju upravo ATTACK! kako bi nam prestavili snagu podzemlja. Povodeći se time, slažu još jedan odličan gig:

Implore su njemački grindcore bećari koji su na konstantnim turnejama od svoga osnutka. Užasno uvježbani, jebeno glasni i nemogući. Ovaj kvartet nas je već jednom posjetio davne 2014. U međuvremenu su izrasli u internacionalnu atrakciju, a sad dolaze pokazati kako se svira grindcore nastao na punk temelju uz zdravu dozu opakog death blacka. 

Aligrindtor nas redovito časte guturalnim mincecoreom. Izdali su već jedan EP, marljivo rade na novom materijalu i sve su nabrijaniji. Za ovaj koncert spremaju presjek kratkih i glasnih pjesama u tipičnom "grindtor" stilu što bi značilo da nas čeka maskirani tip koji neartikulirano urla i pritom ga na bubnju prati smireni metalac.

Za sam uvod pozdravljamo Kut Lajavog Psa, jedan sasvim posve neobičan bend koji se ne libi dubinski istražiti nasljeđe bučnog rock n rolla kakav su sredinom 80'-tih svirali mnogi alter amerikanci. Dog Rock je njihov žanr, stoga na nama ostaje da poslušamo što to zanimljivo rade ovi mladići.

Ulaz: 20.00 h
Kut lajavog psa: 21.00 - 21.30
Aligindtor 21.45 - 22.15
Implore: 22.30 - 23.30

Ulaznice će se moći kupiti na ulazu kluba po cijeni od 25,00 kn

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni