Vije-sti

Pogledajte novi videospot grupe E-play —

Pogledajte novi videospot grupe E-play — "Možda neko"

Beogradski alternativni bend E-Play, koji je prošli tijedan nastupio u Zagrebu u sklopu programa Dozvoljeni četvtak, danas je objavio novi video spot za singl - "Možda neko".

Video spot je režirao Vojkan Gostiljac za montažu je zaslužan Marko Tisovec, a za produkciju Mikser Beograd. Na pjesmi se nalazi i gostujući vokal Bojane Vunturišević. 

E-Play je alternativni bend iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakteriziraju distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nježne atmosferične gitare. Grupa iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa (od Main stagea na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za "Dan glazbe" pa do koncerta u Bolonji povodom "Dana Beograda"), učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma "Munje", kompilacija posvećena Milanu Mladenoviću..,). Bend E-play je krajem 2013. objavio album "Obični ljudi" sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi "Divan Dan", "Hiljadu ljudi" i "Ljubica". Tijekom prošle godine pjesma "Divan Dan" osvaja prvo mjesto na mnogim domaćim listama, a u isto vrijeme dobija i "Megafon" nagradu za najbolji singl godine. Iako ima oko pola milijuna pregleda na Youtube, "Divan dan" spade u najomiljenije pjesme kada je u pitanju koncertno izvođenje benda. E – play trenutno svira u postavi Maja Cvetković, Danilo Nikodinovski i Goran Ljuboja Trut (ex Rambo Amadeus). 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni