Vije-sti

Bogati lineup na ovogodišnjem OK Festu

Bogati lineup na ovogodišnjem OK Festu

Ljubitelje zabave, avanture, prirode i odlične muzike i ovoga ljeta očekuje odličan provod na Tjentištu. Četvrti po redu "OK Fest" koji će se održati od 30. lipnja do 02. srpnja ugostiće najveća imena regionalne muzičke scene.

U neponovljivom prirodnom ambijentu srpskog NP Sutjeska publiku očekuju fenomenalni... "Del Arno Band", "Josipa Lisac", "Disciplin A Kitschme", "TBF", "Psihomodo Pop", "Van Gogh", "Let 3", "Urban & 4", "Dubioza Kolektiv", "Straight Jackin", "Justin's Johnson", "Kanda, Kodža i Nebojša", "E-PLAY", "Zoster" i "Deca loših muzičara".

Ono što ovaj festival izdvaja od drugih, osim jedinstvenog ambijenta, svakako su raznovrsni sadržaji koji posjetiocima boravak na festivalu čine nezaboravnim. I ove godine organizatori će se potruditi da publika osim u bogatom muzičkom programu uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima, kao što su: rafting, planinarenje, panel diskusije, te projekcije europskih i svjetskih filmskih ostvarenja, koje realiziramo na OK cinema stage-u.

Za sve one koji ne žele da propuste šarenilo sadržaja koje ih očekuje na ovogodišnjem OK Festu, već sada su u first minute ponudi naši "OK paketi" o kojima više informacija možete potražiti na zvaničnoj stranici festivala - http://www.okfest.net/rezervacije/ . 

Ne propusti odličan provod koji te i ovoga ljeta čeka u NP Sutjeska, osjeti magiju prirode i jedinstveni spoj avanture i  zabave… #budiOK dođi na Tjentište. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni