Vije-sti

Početak novog samostalnog autorskog glazbenog projekta - Ivan Mihaljević predstavio pjesmu

Početak novog samostalnog autorskog glazbenog projekta - Ivan Mihaljević predstavio pjesmu "Colorblind"

U pjesmi "Colorblind" Ivan Mihaljević snimio je sve instrumente, uz glavni vokal otpjevao je i sve prateće vokale, a također potpisuje aranžman i produkciju.

"Dao sam si kreativnu slobodu te nakon dugo vremena ponovo snimio pjesmu u kojoj sam sve napravio sam. Ovakav način rada dopušta mi da stvaram u trenutku, ali i da se pjesma razvija upravo onako kako sam zamislio - bez nužnih kompromisa po pitanju kompozicije, produkcije, odabira zvukova ili bilo čega drugog. Trenutno sam u iznimno kreativnoj fazi i vjerujem kako ću uskoro predstaviti još novih pjesama." - izjavio je Ivan.

Budući da i u pratećem videu Mihaljević svira sve instrumente prijatelji su video šaljivo prozvali "Mihaljević i njegovi klonovi". 

Uz cjelokupan glazbeni dio - od ideje preko sviranja i snimanja do produkcije, Ivan Mihaljević autor je i teksta pjesme o kojem je poručio:
- "Nedavno sam vozeći se tramvajem u svom gradu svjedočio sceni u kojoj je jedan od putnika omalovažavao i verbalno vrijeđao turiste samo zato što nisu iste rase. Općenito ne volim pisati o nekoj temi samo zato što je aktualna i proteže se kroz medijske naslove i/ili društvene mreže, ali ovaj događaj potaknuo me da napišem tekst za pjesmu društvene tematike. "Colorblind" postavlja pitanje da li bi svijet bio ljepši ako ne bismo razlikovali boje ljudske kože, kada bismo jedni druge gledali i vidjeli "iznutra"?"

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni