Vije-sti

Pobjednica natjecanja

Pobjednica natjecanja "Papandopulo", Latica Anić, u Glazbenom salonu Gvozdanović

Print

Glazbene večeri u Salonu Gvozdanović nisu samo posebni doživljaji glazbe u jedinstvenom ambijentu plesne dvorane u Visokoj 8, nego i sasvim poseban doživljaj prošlih vremena, zlatnog doba građanskoga života i zagrebačkog Gornjega grada kakav je nekad bio. Glazbeni salon Gvozdanović mjesto je prošlosti i baštine, umjetnosti i glazbe, ali i ponovno probuđeno mjesto urbane zabave i druženja - mjesto na kojemu se danas jednostavno mora biti!

Ako ste krajem rujna propustili prisustvovati koncertu Ivane Srbljan i Mateje Leko se u ovome po svemu jedinstvenom prostoru, Glazbeni salon Gvozdanović već u ponedjeljak, 13. listopada pruža novu mogućnost za posjet, uživanje u dobrom društvu i prekrasnoj glazbi. Tada će u Salonu nastupiti nadarena mlada violončelistica, Latica Anić, koja je upravo odnijela prvu nagradu prestižnog natjecanja "Papandopulo", a koju će pratiti pijanistica Marija Pranjić i saksofonistica Lucija Hraščanec.

Na koncertu s početkom u 20 sati očekuje nas pravi vatromet talenta, muzikalnosti i šarma koji ne smijete propustiti, a nakon koncerta nastavak druženja u prostorima salona baš kao što su to nekad sa svojim gostima činili i članovi obitelji Gvozdanović. Posveta ovogodišnjega ciklusa mladim glazbenicama i mala je posveta posljednjoj privatnoj vlasnici salona Anki Gvozdanović, u čijem se domu, kako kažu, svaki gost osjećao posebnim i dobrodošlim.


Ulaznice po cijeni od 70 kuna (35 kuna za đake, studente i umirovljenika) za koncert možete nabaviti na blagajni Muzeja za umjetnost i obrt.

Radno vrijeme:

utorak - subota: 10 - 19 sati

nedjelja: 10 - 14 sati

muzej je zatvoren ponedjeljkom i državnim blagdanom

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni