Vije-sti

Piloti i Aerodrom uskoro u Tvornici

Piloti i Aerodrom uskoro u Tvornici

U sklopu svojih ljetnih turneja, bendovi Piloti i Aerodrom predvođeni Zoranom Kikijem Lesendrićem i Juricom Pađenom stižu i u zagrebačku Tvornicu kulture. Zajedničkim će koncertom dva kultna benda svoje najveće hitove lansirati pred zagrebačku publiku u petak, 8. rujna 2023. godine.

Srpski glazbenik i skladatelj, Zoran Kiki Lesendrić, osnovao je grupu Piloti 1980. godine. Bend je svoj eponimski prvijenac objavio 1981. godine, a svojim je romantičnim i nježnim rock baladama osvojio srca slušatelja diljem bivše države. Jurica Pađen, svestrani glazbenik i autor brojnih hitova čije je ime urezano u razdoblje novog vala, 1978. je godine osnovao grupu Aerodrom.
 
Piloti i Aerodrom najavljuju pravu avijatičarsku poslasticu kojom će publika proletjeti desetljećima bogatih karijera i diskografija dvaju velikih bendova. Pod rujanskim će zvjezdanim nebom zasjati neke odavno poznate zvijezde i podsjetiti na velike i važne trenutke regionalne glazbe, ali i predstaviti svoj nove materijale kojima otvaraju neka nova poglavlja u svojim glazbenim karijerama.
 
Ulaznice po early bird cijeni u iznosu od 13 eura potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr. 
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni