Vije-sti

Ove subote koncert na pulskom Kaštelu – Kozmodrum, Stormer i Hum

Ove subote koncert na pulskom Kaštelu – Kozmodrum, Stormer i Hum

Koncertna zbivanja se vraćaju na pulski Kaštel – ove subote u organizaciji Incognito Agency i Audiolaba održat će se koncert pod nazivom Stožer 19.

U duhu parole "dva tjedna su ključna", organizatori pak kažu da su "tri benda ključna" a program donosi uz živu svirku još i dva DJ-a.

Program počinje u 21 sat te završava u 05 sati, a nastupaju zagrebački Kozmodrum, pulska Stormera i projekt tri glazbena virtuoza koji će nastupiti isključivo za ovu priliku – riječ je o projektu "HUM" koji okuplja basistu Miroslava Tovirca, gitaristu Alena Spadu i bubnjara Marca Quarantotta. Za glazbenu selekciju za DJ pultom predstavit će se za novonastali DJ kolektiv Timekillersi Radio Maestrala (Željko & Marijan) dok je za after party zadužen dobro znani zagrebački DJ Mario Kovač.

Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 40 kuna mogu kupiti u Activa Travelu u Puli Istra na svim Entrio prodajnim mjestima  ( https://www.entrio.hr/outlets ) i online na shorturl.at/juvGV .

Na dan koncerta ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Kaštel po cijeni od 50 kuna, dok je nakon ponoći cijena ulaznice 30 kuna.

Preporuča se kupiti ulaznicu u pretprodaji, jer je zbog epidemioloških mjera, broj posjetitelja ograničen na 300 ljudi.

U slučaju kiše, događaj se prebacuje za sljedeći vikend.

Ugasimo tišinu i vidimo se na Kaštelu ove subote!

 

Satnica: 

21:00h - TIMEKILLERSI(Željko & Marijan)

21:30h - HÛM ( fusion jam session)

22:15h - TIMEKILLERSI(Željko & Marijan)

22:30h - STORMERA

23:15h - TIMEKILLERSI(Željko & Marijan)

23:30h - KOZMODRUM

00:30h - MARIO KOVAČ

05:00h - Laku noć 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni