Vije-sti

Otvorena je lista želja za INmusic festival #12

Otvorena je lista želja za INmusic festival #12

Dvanaesto izdanje INmusic festivala održat će se u lipnju 2017. godine na već dobro poznatoj lokaciji - Otoku hrvatske mladeži na jezeru Jarun u Zagrebu, a prilikom kreiranja lineupa za 2017. godinu uzet će se u obzir i želje publike.

Publika će i za iduće izdanje INmusica pomoći pri odabiru i dogovaranju novih velikih glazbenih izvođača koji će posjetiti zagrebački Jarun. Visoko pozicionirani na listi želja za nedavno održano jedanaesto festivalsko izdanje, bili su mladi i taletirani The Kooks. Osim na pozornici, rockeri novog milenija uživali su i u nastupima drugih izvođača, neformalno su se družili s fanovima, a zapjevali su i na INmusicovim karaokama! Energičnim nastupom na glavnoj pozornici pokazali su kako je ljubav benda i publike uzajmana.
Upravo zbog publike INmusic festival nastoji biti sve bolji i bolji te je otvorena lista želja u kojoj posjetitelji mogu upisati svoje glazbene favorite koje bi voljeli vidjeti i čuti na dvanaestom INmusicu. Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala (www.inmusicfestival.com) te je moguće upisati čak pet najdražih izvođača. Tko će nastupiti na INmusicu i posjetiti Zagreb ovisi o mnogim faktorima, prvenstveno o rasporedu turneja izvođača. Nastavno na tradiciju održavanja konstantno dobrog i kvalitetnog programa organizatori obećavaju kako će se i za dvanaesto izdanje INmusica potruditi osigurati sjajan festivalski program!

Prve potvrde i najave izvođača očekuju se uskoro, a ulaznice za INmusic festival #12 već sada su dostupne! Cijena festivalske ulaznice za ranoranioce iznosi samo 250 kuna (+ troškovi transakcije). Early bird ulaznice po najpovoljnijoj cijeni mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa, a u prodaji su do 01. rujna 2016. godine ili do isteka zaliha. Svima koji ne žele propustiti svoj najdraži festival - i to po najpovoljnijoj cijeni, preporuča se da svoju festivalsku ulaznicu osiguraju što prije, spreme ju na sigurno te prate festivalske najave koje će nesumnjivo razveseliti mnoge!

Nakon ovogodišnjeg najposjećenijeg i najspektakularnijeg izdanja, INmusic festival veseli se novim izdanjima, novim izvođačima i još mnogobrojnijoj publici!

Vidimo se!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni