Vije-sti

Otkazan koncert Enrique Iglesiasa radi prijevare organizatora!

Otkazan koncert Enrique Iglesiasa radi prijevare organizatora!

Enrique Iglesias otkazao je određene europske koncerte, uključujući i zagrebački, radi poslovanja s lažnim organizatorom koji je prevario menadžment benda i kupce ulaznica.

Naime, organizator zagrebačkog koncerta, i onih u Bjelorusiji i Latviji, bugarski ART BG nije isplatio nikakve novce menadžmentu benda. Isti firma se predstavljala kao lokalni promotor za centralnu i istočnu Europu, te su tako prevarili brojne organizatore, dvorane i izvođače, a sada su u bijegu s navodno više od milijun eura prikupljenih prijevarom, prenosi Pollstar.

Na Eventimovoj stranici je u međuvremenu također osvanula obavijest kako je koncert otkazan, te da se Eventim ograđuje od odgovornosti kao preprodavač ulaznica.  

“Svjesni smo, kako ova situacija utječe na kupce. Zato smo poduzeli sve u našoj nadležnosti da se u suradnji s agencijom CAA, koja predstavlja Enrique Iglesiasa, angažira novi organizator i da se koncert prebaci na novi datum. Međutim, agencija nije pokazala interes za takav prijedlog, kao ni za povrat novaca koje je Eventim uplatio direktno produkcijskoj kući Enrique Iglesiasa po nalog organizatora ART BG-MENAGAMENT.” - objavio je Eventim, a cijelu izjavu možete pročitati ovdje.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni