Vije-sti

Enrique Iglesias za par dana u Zagrebu

Enrique Iglesias za par dana u Zagrebu

Svjetski poznata glazbena zvijezda Enrique Iglesias za manje od tjedan dana ponovno dolazi pred hrvatsku publiku, a na zagrebačkom nastupu 8. svibnja godine u Areni pjevač će i proslaviti rođendan.

Ovom prilikom Zagreb se našao kao koncertna postaja njegove svjetske turneje "SEX and LOVE", kojom promovira istoimeni studijski album objavljen 2014. godine. Spomenuti album ovaj multiplatinasti i Grammyem nagrađeni izvođač do sada je predstavio kroz niz iznimno uspješnih singlova, među kojima su se posebno istaknuli "I’m A Freak" (featuring Pitbull ), "Bailando" (featuring Sean Paul, Descemer Bueno, Gente De Zona ), te novi singl "Duele El Corazon". 

Kroz gotovo 20 godišnju glazbenu karijeru, Enrique Iglesias svakako je postao jedan od najuspješnijih pop izvođača današnjice, a s više od 100 milijuna prodanih primjeraka albuma diljem svijeta postao je jednim od najuspješnijih španjolskih glazbenika. Ukupno pet njegovih singlova našlo se u Top 5 Billboardove ljestvice Hot 100, dok je s čak 12 plesnih singlova osvojio vrh ljestvice Dance Club Songs. 

Sasvim je sigurno da hrvatska publika može očekivati veliki koncertni spektakl iznimne produkcije, a tome u prilog govori i činjenica kako je upravo zagrebački datum koncerta ujedno i rođendan Enriquea Iglesiasa. Prava fiesta je neizbježna.

Ulaznice su u prodaji putem Eventim servisa.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni