Vije-sti

Opća Opasnost priprema najveći samostalni open air u Zagrebu

Opća Opasnost priprema najveći samostalni open air u Zagrebu

Vlasnici brojnih hitova i miljenici domaće publike, grupa Opća Opasnost, najavila je veliki koncert na zagrebačkoj Šalati 17. rujna ove godine! Bend će publici predstaviti presjek hitova dugogodišnje karijere, tijekom koje su objavili pet studijskih albuma i nekoliko kompilacija, a početkom ove godine objavljen je i LP "Greatest Hits". Predgrupa će im biti mladi i perspektivni bend O.S.D.S. koji njeguje moderan i drugačiji pristup prema tamburama.

"Pošto je naš ovo prvi samostalni open air koncert u Zagrebu, napravit ćemo presjek 24 godine benda, "best of" na nekakav način. Publika će uistinu čuti i pjesme koje na koncertima ne izvodimo toliko često, a probat ćemo zadovoljiti fanove od prve do posljednje pjesme. Mi smo već sada spremni za taj koncert, ali na probama se nalazimo dosta često. Vjerujemo u uspjeh koncerta i sigurni smo da će publika biti oduševljena. Nemamo nikakvih posebnih briga, osim da nas i vrijeme posluži, ali nadamo se da će biti sve u redu", istaknuo je pjevač Opće Opasnosti, Pero Galić.

"Uzalud sunce sja", "Jednom kad noć", "Treba mi nešto jače od sna", "Doktore", "Opća Opasnost", "Mjesečar", "Pobjego sam", "Za svaku tvoju suzu", samo su neke od pjesama uz koje će publika moći uživati na cjelovečernjem nastupu jedog od najpopularnijih domaćih bendova.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna za parter i 80 kuna za tribine možete kupiti u sustavu Eventima, a u prodaji su i ulaznice za Fan Pit te za VIP.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni