Vije-sti

One Step Away novim spotom poručuje

One Step Away novim spotom poručuje "Sada je (naj)bolje"

Progonjeni tezom da je prije bilo bolje, naši punk rockeri One Step Away predstavljaju novi singl „Sada je (naj)bolje“. Zbog karantene razdvojeni u tri grada, Zagrebu, Koprivnici i Varaždinu, glavne uloge u novom videospotu prepustili su - domaćim životinjama.

Oduvijek me progonila i pomalo gutila ta fraza 'V naše vreme je sve bilo kak spada, a vi danas nemate pojima o ničemu, a kamoli životu'. Slažem se, al' u nekom drugom životu. Možda oni koji spavaju čak i vjeruju u to. – o singlu objašnjava autor teksta i vokal benda Zoran Piberčnik Zoki te nadodaje: Rezime svega je - da ste VI prije bili tolko pametni, ne bi se MI danas bavili z glupostima. Nikad nije bilo bolje, al' nije bilo ni gore. Bilo je točno onako kako je trebalo i biti, samo je to trebalo prihvatiti. Sve ostalo su samo nijanse...

Pjesmu „Danas je (naj)bolje“ snimao je i producirao Dražen Gavrilović Gara, dok je za videospot zaslužan Dinko Šimac (Beyond Pines Films). Dostupna je na svim streaming servisima i Youtube kanalu benda.

 

 

One Step Away osnovani su 2000. godine. Prvijenac "V šumi drjeva falidu" (2005.) izdaju samostalno i ubrzo postaju primjećeni i prihvaćeni među širom punk publikom. Nakon nekoliko godina pauze, s promjenjenom postavom plasiraju drugi album "Ni grama srama" (2016.) nakon čega intenzivno sviraju na mnogim domaćim i stranim festivalima (Ferragosto JAM, Punk Rock Holiday, Rocklive, RiRock, Sick as we are, 3FF, Organizirani kaos i drugima). Treći album, s kojeg su dosad predstavljeni singlovi „Kutak ljubavi“ i „Sada je (naj)bolje“ izaći će za diskografa Dostava Zvuka.

One Step Away su:
Zoran Piberčnik – bas, vokal
Bojan Kurbanjev – gitara
Domagoj Čokonaj – gitara
Marko Kuhar - bubnjevi

LINKOVI
Deezer - https://bit.ly/sadjenajboljeDZ
Spotify - https://bit.ly/sadjenajboljeSP
iTunes - https://bit.ly/sadjenajboljeIT
Google Play - https://bit.ly/sadjenajboljeGP
YouTube  - https://youtu.be/jz76bOkFNI4
FB: facebook.com/OSAonestepaway/

One Step Away je bend Dostave Zvuka.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni