Vije-sti

8. Paučina u Orahovici okuplja ljubitelje dobre glazbe

8. Paučina u Orahovici okuplja ljubitelje dobre glazbe

Udruga PAUK poziva sve ljubitelje dobre glazbe i zabave na 8. Paučinu koja će se održati 26. kolovoza s početkom od 20.00 sati u Orahovici na Ranču "Koral".

Na ovogodišnjoj Paučini najavljeni su nastupi bendova: Mortal Kombat iz Beograda, One Step Away iz Zagreba i Merrow iz Osijeka.  Mix žanrova i tvrdih riffova od stoner groovea, melodičnog punka pa sve do heavy metala idealni su za sve štovatelje žestokog rock zvuka, a osim bendova posjetitelje će do jutra zabavljati DJ EWAN, DJ Embee i DJ Distinctive na Disco Kombi Stageu koji će biti postavljen na velikoj livadi na Ranču.

U idiličnom šumskom okruženju i rasplesanim ritmovima posjetitelji će također uživati u paljenju tradicionalnog velikog ljetnog krijesa (najvećeg dosad) i vrlo popularnoj utrci Rakija Run, a moći će uživati i u gastro delicijama masteršefa Džombe koji priprema domaće pizze u svojoj Kući Babe Vještice.

Paučina je kao i prijašnjih godina organizirana kao mjesto susreta udruga na području Slavonije s ciljevima koji promiču volonterizam i aktivno uključivanje mladih u kreiranje različitih sadržaja i projekata u svojim sredinama, a omogućava umrežavanje i otvaranje vrata budućim suradnjama sa sličnim udrugama te je pod pokroviteljstvom TZG Orahovica.

ULAZNICE:
Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po 30 kn, a na dan događaja na samom ulazu za 40 kn. Pretprodaja ulaznica odvijati će se u Club Blues Orahovica u vremenu od 18.08. do 25.08...

Dođite i iskusite novu vrstu zabave na ovom idiličnom mjestu te se svi skupa propisno oprostimo od ljeta.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni