Vije-sti

Objavljen  je novi album Brain Holidaysa -

Objavljen je novi album Brain Holidaysa - "System Error"

Hrvatski roots/reggae sastav Brain Holidays za sam početak proljeća objavio je treći album koji zaokružuje više od 15 godina njihovog predanog rada na domaćoj glazbenoj sceni.

Surova hrvatska svakidašnjica kroz "System Error" utkana je u jamajkanski glazbeni smjer dok su pomaknuta pravila našeg sistema i dominacija negativnih informacija samo neke od tema koje kreiraju novi album Brain Holidaysa. Njihovi autorski aranžmani potiču na promišljanje, a kompleksnost sadržaja "System Errora" ipak nude jednostavnost pogleda na svijet. Album je najavljen singlom "Pleme" na kojem gostuje Baby Dooks, a produkciju albuma potpisuje Marko Gaćina. Za dizajn albuma "System Error" zadužen je Maksimilijan Gečević aka Skam Works.

Brain Holidays su zagrebački reggae bend osnovan 2000. godine. Imaju dva hvaljena studijska albuma "Stereo Roots" i "Save Peace Babylon Delete", te treći "System Error" koji je u dolasku. Teme koje se isprepleću kroz pjesme Brain Holidaysa variraju od ljubavnih, pa sve do aktualnih ekonomskih problema, ali uz glazbu koja se temelji na pozitivnosti svakodnevice. Toplinu karipskih ritmova Jamajke Brain Holidays najbolje predstavlja na nastupima uživo gdje čarolija deveteročlanog sastava dolazi do potpunog izražaja

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni