Vije-sti

Nina Kraljić u fantastičnom novom spotu

Nina Kraljić u fantastičnom novom spotu

Sa svog debitantskog albuma «Samo» Nina Kraljić objavljuje novi singl i video – autorsku pjesmu «Lay You Down», koja je od danas dostupna u digitalnom obliku.

Prateći videospot redateljski potpisuju Zvonimir Murković i Dora Borovička, snimljen je u zagrebačkoj Palači Dverce, a Nina u videu nosi haljine priznatog dizajnera Ivice Skoke – pogledajte.

Predivni kadrovi videa snimljeni su u baroknom interijeru zagrebačke Palače Dverce, o čemu Nina otkriva: Ukazala mi se iznimna čast da dobijem dopuštenje od grada Zagreba da snimim spot u predivnoj Palači Dverce, koja je u vlasništvu grada Zagreba, a inače se koristi za svečana primanja koje organiziraju Gradonačelnik i Gradska skupština. Ovim putem im se želim zahvaliti na ogromnom povjerenju i susretljivosti koju su mi ukazali. Lokacija se savršeno uklopila u priču, jer je predivan barokni interijer dodatno pojačao i dočarao samoću, nadanje i na kraju spoznaju da se određena veza bliži kraju.

 

 

Pjesmu „Lay You Down“ Nina je napisala prije pet godina – tada je spojila dvije svoje pjesme u jednu, shvativši da se vrte oko iste ideje. Do same realizacije pjesme prošlo je dosta vremena, budući da se korak po korak predstavljala publici u kantautorskom svjetlu. Tijekom snimanja ESC singla „Lighthouse“, Nina je imala priliku upoznati austrijsku glazbenicu i autoricu Taniu Saedi, s kojom je pjesma „Lay You Down“ dobila svoj konačni oblik, a za produkciju se zatim pobrinuo Ivan Popeskić, tijekom rada na albumu prvijencu „Samo“.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni