Vije-sti

Elvis Stanić predstavlja dugoočekivani album

Elvis Stanić predstavlja dugoočekivani album "Insomnia"

Jedan od najboljih domaćih suvremenih gitarista i harmonikaša predstavlja dugoočekivani novi album "Insomnia".

"Insomnia" je prvi Elvisov album u četiri godine te ne skriva uzbuđenje zbog njegovog izlaska:

"Nakon četiri godine veselim se što mogu najaviti naš novi album 'Insomnia' ili 'Nesanica'. To je motiv koji nam je svima bio blizak u posljednje dvije godine, a iz neprospavanih noći nastala je potpuno nova, potpuno drugačija glazba od onog što smo svirali niz godina.

U tom introvertnom vremenu, okrenuvši se samom sebi, pronašao sam neke druge, drugačije zvukove, možda više i bliže progressive jazzu, jazz rocku ili smooth atmosphere žanru. Naravno ponovno se glazbeno mičemo dalje i pokušavamo dignuti ljestvicu, da tako kažem, malo više. Ako vas zanima što smo novog zakuhali, dođite kušati i čuti. Isključite se i jednostavno prepustite glazbi.", poručio je Elvis.

Na albumu uz vođu projekta Elvisa Stanića gostuju i Alba Nacinovich, Ivan Popeskić, Damjan Grbac i Branimir Gazdik. Izlazak "Insomnije" poklapa se s danom zagrebačkog koncerta u klubu Peti Kupe (12. svibnja), a u glazbi Elvis Stanić Group osim u Zagrebu možete uživati i u Opatiji 28. svibnja.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna dostupne su u sustavu ENTRIO. Za više informacija posjetite Facebook event.

Koncert je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Album "Insomnia" je dostupan na svim streaming servisima, a uskoro i u fizičkoj prodaji.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni