Vije-sti

Neno Belan i Fiumens u subotu 15. prosinca u klubu Sax!

Neno Belan i Fiumens u subotu 15. prosinca u klubu Sax!

Vrlo atraktivnu jesen u jubilarnoj 20. sezoni, klub Sax! zaključit će ekskluzivnim akustičnim koncertom Nene Belana i Fiumensa.

Za ovog splitskog kantautora karakterističnog pop rock izričaja dovoljno je, umjesto biografije, navesti samo neke od njegovih vječnih hitova: Pričaj mi o ljubavi, Stojin na kantunu, Ja volim je, Ivona, Rijeka snova, Dotakni me usnama, Ponoćna zvona, Sunčan dan i mnogih drugih.

Poznati splitski glazbenik, koji zajedno s Fiumensima već više od 30 godina potvrđuje status jednog od najizvođenijih i najpopularnijih kantautora na ovim prostorima, sa svojim sjajnim bendom kojeg čine vrsni riječki instrumentalisti, priprema pravu glazbenu poslasticu. Ovom prilikom pridružit će mu se i članovi njegovog Mediteranskog orkestra - Davor Krnjak, Slaven Bolanča, Ante Prgin Surka i Željko Romac.

Ulaznice za koncert Nene Belana i Fiumensa mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 100 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 120 kuna. Broj ulaznica je ograničen pa požurite po svoj primjerak. Ulaznice se kupuju u klubu Sax! tijekom radnog vremena kluba.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni