Vije-sti

Nasty Death Attack uz Incantation, NervoChaos i Usud

Nasty Death Attack uz Incantation, NervoChaos i Usud

Incantation u ponedjeljak 25.7. nakon devet godina ponovno dolazi u Zagreb. Turneja kojom predvodnici njujorške death metal scene slave 25 godina zaustavit će se u Zagrebu kako bi skupa s brazilskom mašinom NervoChaos, te lokalnim supportom Usud oznojili i sravnili zidove Attacka.

Američke death metal bend Incantation, oformljen je1989. u New Yorku od strane John McEnteea i Paula Ledneya. Iako sada smješteni u Johnstownu (Pennsylvania), svoje početke su zacrtali u New Yorku i bili su jedni od začetnika tamošnje death metal scene, rame uz rame sa bendovima poput Suffocation-a i Immolationa. U svom cjelokupnom radu izdali su 9 studijskih albuma, s tim da je zadnji Dirges of Elysium iz 2014. koji će ovim putem i promovirati europskoj publici.

Death metal mašina NervoChaos nam stiže iz São Pauloa i u pogonu je od 1996. Iza sebe ima šest studijskih albuma, a ovom prilikom će uživo prezentirati svoj zadnji album iz 2014. "The Art of Vengeance".

Sada već veterani domaće death metal scene, trojac Usud je nastao 1999. i iza sebe ima velik broj koncerata, te dva studijska izdanja – "Usud" iz 2004. i "Creator's Sorcery" iz 2006. Iako ne toliko aktivni što se tiče izdavanja materijala, Usud je itekako spreman za live nastup u što će te se i sami uvjeriti još jednom 25.07.

Koncert je limitiran na 250 ulaznica. Rezervacija ulaznica (za one koji žele biti sigurni da će ući na koncert) moguća je putem maila lacko.antonio@gmail.com

Ulaznice će se moći kupiti isključivo na dan koncerta na blagajni kluba, a cijena će iznositi 50kn.

Vrata kluba otvaraju se u 20 sati.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni