Vije-sti

Napokon se upoznali Jack White i Jack Black

Napokon se upoznali Jack White i Jack Black

Iako su često spajani u pop-kulturalnim pošalicama i referencama, slavni Jackovi nikad se nisu susreli u stvarnom životu.

Jack White i Jack Black, zahvaljujući svojim prezimenima isprepleteni su već dug niz godina. Inspirirali su brojne viceve, memee, odmjerili su snage u animiranoj emisiji “Celebrity Deathmatch”, a zanimljivo je da se do sada nikada nisu susreli u stvarnom životu. Činjenica da se slavni Jackovi nikad nisu upoznali niti bili snimljeni na istom mjestu u isto vrijeme iako su prisustvovali istim događanjima poput dodjela nagrada, izazvala je i razne maštovite teorije zavjere koje su tvrdile da su zapravo ista osoba koja mijenja oblik iz Blacka u White i obrnuto.

 

No svim teorijama došao je kraj jer su se Jack Black i Jack White napokon upoznali, a za skeptike postoji i fotografski dokaz. Black i White koji se trenutno nalaze na europskim turnejama sa svojim bendovima The Raconteurs i Tenacious D, tijekom prošlog tjedna “naletjeli su” jedan na drugoga. Foto dokaz objavio je na Instagramu Kyle Gass Blackov kolega iz benda uz opis: “Zaposlili smo novog merch prodavača.”. Tko zna, možda je ovo početak nove suradnje, možemo se samo nadati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We hired a new merch guy

A post shared by Tenacious D (@tenaciousd) on

Mirta Klarić
Mirta Klarić

Urednica odjela razvoja, produkcije i realizacije zabavnog sadrzaja