Vije-sti

Nakon rasprodana dva koncerta, u prodaji ulaznice za treći koncert Sergeja Ćetkovića

Nakon rasprodana dva koncerta, u prodaji ulaznice za treći koncert Sergeja Ćetkovića

Zbog velikog interesa publike, treći će se koncert održati 28. studenog 2018. u Lisinskom.

Sergejevi koncerti izvor su pozitivne energije koja se teško opisuje riječima, stoga ne čude dva rekordno brzo rasprodana koncerta. Njemu uspijeva ono što samo najvećima polazi za rukom – stvoriti romantično raspoloženje u ugodnom okruženju jer Sergejeva je publika posebna vrsta ljudi – ona kojoj je ljubav jedini životni putokaz.

Velika mi je čast ponovo nastupiti u ovoj dvorani - kaže Sergej Ćetković - Koncerti u Lisinskom već su postali tradicija. Kada prepričavam koncerte, uvijek se vraćam na one u Zagrebu, jedva čekam i ove nadolazeće koncerte!

Prošla je godina za Sergeja bila uistinu impresivna – proglašen je regionalnim izvođačem godine na CMC festivalu održanom u Vodicama, izdavačka kuća Croatia Records objavila je album „The Best of Collection“ s njegovih 17 najvećih hitova, a koncertna turneja „Moj svijet“ ostavlja snažan dojam na desetke tisuća Sergejevih fanova po čitavoj regiji. Ni u 2018. godini nema odmora za Sergeja koji je publiku opet oduševio odlično prihvaćenim singlom „Istine i laži“ te duetom sa slovenskom pjevačicom Janom, „Bar da odeš“.

Dobra glazba nema granica i publika to zna prepoznati, što dokazuju i ovi koncertni spektakli koji će se održati čak tri dana, i to 10., 11. i 28. studenog 2018. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni