Vije-sti

Najbolji koncertni tulum u Hrvatskoj – drugo izdanje nagrade Rock&Off 30. siječnja u Tvornici kulture

Najbolji koncertni tulum u Hrvatskoj – drugo izdanje nagrade Rock&Off 30. siječnja u Tvornici kulture

U četvrtak 30. siječnja u Tvornici kulture nastupit će bendovi izvođači koji su po novinarskom izboru obilježili 2019. glazbenu godinu; Chui, J. R. August, Porto Morto, Sun U, The Siids, Aklea Neon, Overflow i Pocket Palma, dok je za after zadužen DJ Dabi.

Osim spomenutih izvođača organizatori su pripremili i goste iznenađenja. Na velikom tulumu proglašenja pobjednika druge nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off“ saznat ćemo dobitnike u 10 kategorija nagrada.

Za kategoriju Nagrada publike svi mogu glasati do 29. siječnja za jednog od kandidata na Iskonovoj platformi te osvojiti odlične glazbene nagrade.

Dodjelu druge „Rock&Off“ nagrade obilježit će nastupi fantastičnih mladih izvođača s najviše nominacija koji će još jednom pokazati zašto su predloženi, a zatim i nominirani od strane 76 novinara iz više od 40 medija iz cijele Hrvatske. Uz voditeljicu Martinu Validžić proći ćemo kroz kategorije i saznati dobitnike druge nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off“.

Nakon što je prošle godine dodijeljena Rock&Off nagrada za životno djelo legendarnom nezavisnom izdavaču Zdenku Franjiću, KUD Idijoti ovogodišnji su dobitnici kojom se, neki će reći „konačno“, prepoznaje značaj i mjesto KUD Idijota koje im na domaćoj rock i punk sceni pripada.

Za sve koji nisu u prilici doći na dodjelu nagrada, sponzor nagrade Iskon, pobrinut će se za prijenos koji će se moći pratiti na web stranici Iskona te na Rock&Off Facebook stranici.

Pozivnice za dodjelu nagrada "Rock&Off“ dostupne su na prodajnim mjestima Entrio po cijeni od 40 kuna. Također, na Iskonovoj facebook stranici možete sudjelovati u nagradnim igrama i osvojiti pozivnice za dodjelu nagrade.

Vidimo se u zagrebačkoj Tvornici kulture 30. siječnja. Ulaz je od 19:30 h.

www.rockoff.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni