Vije-sti

Najavljena Nova 101 godina u Tvornici kulture

Najavljena Nova 101 godina u Tvornici kulture

Doček Nove godine u Tvornici, sad već tradicionalni u organizaciji yema i Radija 101, postao je jedan od najvećih gradskih tuluma proteklih sezona. Tome u prilog svakako ide i činjenica da broj posjetitelja debelo premaši 1000, a isto se očekuje i ovog 31. prosinca.

Pobjedničkog konja se ne mijenja, pa stoga i ove godine organizacijske snage udružuju najbolji zagrebački klub - Tvornica kulture i najslušaniji radio - Radio 101 – te promoterski kolektiv yem,  koji iza sebe ima preko 400 odrađenih koncerata, DJ programa, silent partyja u Tvornici i klubu Klub.

OVA PJESMA ZVUČI POZNATO

Veliki pogon, kojeg smo samo za ovu priliku nazvali “Ova pjesma zvuči poznato” nudi selekciju hitova za uplesati se u još jednu godinu novih odluka.  Glazbeni buchqrish će osigurati da se ne maknete s plesnog podija uz selekciju najvećih hitova od 80-ih do danas.

WE BET U LOOK GOOD ON THE DANCEFLOOR

Mali pogon, privremenog naziva “We Bet U Look Good On The Dancefloor” okupirat će najbolja plesna nekomercijalna glazba proteklih godina.

Indie rock i electro hitovi, svojevrsni oksimoron kakav nam i treba za novogodišnju noć, za sve one koji žele čuti ono što se trenutno ne vrti na svim radio stanicama.

Kultni zagrebački Radio 101 već godinama napaja uši sjajnom glazbom, a i ovoga puta glazbu koja struji radijskim valovima sluša se na najluđem i najvećem klupskom dočeku.

Ulaznice

U ponudi su pojedinačne i grupne ulaznice.

Pojedinačne ulaznice su u prodaji po promotivnoj cijeni od 40 kn, koja će vrijediti do 25. prosinca.  Od 26. prosinca do zadnje minute 2016. godine cijena će iznositi 50 kn, a po ulasku u 2017. se penje na 70kn.

Peta na poklon!

Povodom petog organiziranog dočeka od strane yema pripremljena je posebna ponuda za ekipe koje odluče doći u Tvornicu. Na 4 kupljene ulaznice po cijeni od 40 kn peta se dobiva na poklon. Akcija vrijedi do 25. prosinca.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)

Entrio – www.entrio.hr

Organizatori dočeka su yem i Radio 101.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni