Vije-sti

Moskva - koncertna promocija novog albuma „LOVESEXDISTORTION“

Moskva - koncertna promocija novog albuma „LOVESEXDISTORTION“

Nakon hvaljenog debi albuma „Poligraf“ iz 2012. godine, riječki bend Moskva predstavit će publici svoj drugi album „LOVESEXDISTORTION“. Koncertna promocija zakazana je za četvrtak, 12.03. u riječkom OKC Palach u sklopu programa "Distune vam predstavlja...".


Moskva foto


Album sadrži devet pjesama većinom snimljenih uživo s minimalnim naknadnim studijskim zahvatima i editiranjem. Materijal je sniman u različitim periodima tijekom posljednjih godinu i pol dana. Osim studijskim – ogoljelim  -  pristupom, Moskva je napravila i stilski odmak približivši se psihodeličnom, hard i kraut rocku.

 Tri pjesme su već plasirane kao singlovi praćeni atraktivnim videospotovima. Prvi najavni singl, Prašina, izašao je  2013. godine, zatim je uslijedila radijska uspješnica Svijet je naš s gostujućim vokalom Ivanom Dečakom iz grupe Vatra s kojom su proveli čak devet tjedana na službenoj Hr Top 40 listi najemitiranijih pjesama, te posljedni singl halucinogenog naziva i gitarskog rifa, Dr. Acid, objavljen krajem prošle godine.

„LOVESEXDISTORTION“ je snimio i producirao Matej Zec u studiju G.I.S., Kastav, a objavljuje Dallas Records. Cover art albuma je rad najpoznatijeg i najcijenjijeg hrvatskog graffiti umjetnika Slavena Kosanovića Lunara.

Karte za riječki koncert se mogu kupiti putem sustava Entrio.hr ili u Dallas music shopu Rijeka ( Splitska 2a) po cijeni od 20,00kn, a na ulazu cijena iznositi će 25,00kn

Osim u Rijeci 12.03., Moskva  će nastupiti u Karlovcu u sklopu programa Kabina 09.03., te u Zagrebu u Malom pogonu Tvornice, 19.03.


[embed]https://www.youtube.com/watch?v=1f6GD9CTklw[/embed]

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni