Vije-sti

Milky Chance s aktualnim albumom uživo u Hrvatskoj

Milky Chance s aktualnim albumom uživo u Hrvatskoj

Kako je ranije i potvrđeno, indie-pop senzacija Milky Chance, vlasnici hit-singlova “Stolen Dance” i “Down By The River”, će u sklopu svoje europske turneje posjetiti i Hrvatsku!

Koncertna stanica bit će im zagrebačka Tvornica kulture, gdje će nastupiti 27. veljače, a pred hrvatsku publiku stižu s aktualnim i iznimno uspješnim albumom “Blossom” (u izdanju Universal Music)!

Popularni dvojac već duže vrijeme provodi na svjetskoj turneji, a zamijećene nastupe su ostvarili i na poznatim festivalima, kao što su Coachella, Lollapalooza, kao i Exit! O svim svojim koncertnim avanturama redovito informiraju svoje fanove, putem društvenih mreža, a objavom europskih datuma turneje su nam otkrili kako se na popisu gradova koje će posjetiti našao i Zagreb:
https://www.facebook.com/milkychancemusic/posts/990241584449211

Ova njemačka skupina, čiju osnovicu čine pjevač i gitarist Clemens Rehbein i DJ i producent Phillipp Dausch, svjetski je uspjeh dosegnula već s objavom debi-albuma “Sadnecessary”, 2013. godine, na kojem se nalazi i dobro poznati singl “Stolen Dance”. U samo nekoliko mjeseci postali su jedna od najvećih indie pop senzacija u Europi, a ubrzo potom i preko oceana. U rekordnom roku zasjeli su na vrhove europskih glazbenih ljestvica, a našli su se i na Billboard Top 200 listi. Otisnuli su se na svjetsku turneju, rasprodali njujorški Bowery Ballroomi i nastupali u legendarnom Red Rocks amfiteatru. Gostovali su u poznatim TV emisijama kod Jimmyja Kimmela i Jimmyja Falona, osvojili nekolicinu nominacija i nagrada te u manje od tri godine postali globalni pop fenomen.

Spomenuti hit-singl “Stolen Dance” smjestio se na top-liste diljem svijeta, video trenutno broji više od 300 milijuna YouTube pregleda, dok je sam singl prodan u više od 4 milijuna digitalnih primjeraka. Pjesma je ušla i u Shazam Hall of Fame, kao jedna od najtraženijih pjesama na Shazamu.

U ožujku ove godine objavili su i svoj drugi po redu studijski album, naslova “Blossom”, s kojeg su predstavili zamijećene singlove “Ego”, “Doing Good”, “Cocoon” te naslovni “Blossom”. Album je hrvatskoj publici dostupan putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih platformi, kao i u CD obliku:
https://umhr.lnk.to/MilkyBlossom

Ulaznice za njihov premijerni nastup pred hrvatskom publikom bit će dostupne u prodaji od petka, 15. rujna 2017., u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima. Prvih 100 ulaznica bit će dostupno po cijeni od 129 Kn, sve do 30. rujna ili do isteka zaliha, nakon čega će cijena ulaznice iznositi 149 Kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni